FUEIB Notícies 2024

Premis 3 digits 2024

La Fundació Universitat-Empresa de les Illes Balears (FUEIB), en col·laboració amb l'empresa 3digits i l'Escola Politècnica Superior de la UIB (EPS), ha organitzat la cerimònia de lliurament dels Premis 3digits amb l'objectiu de fomentar la carrera professional i l'excel·lència acadèmica de l'alumnat del grau d'Enginyeria Informàtica de la Universitat de les Illes Balears (UIB).

Seminari

El passat 28 de juny, la Universitat de les Illes Balears (UIB) va acollir el seminari internacional «Reptes i oportunitats en els canvis d'ús del sòl per a les illes europees: adreçant la vulnerabilitat i sostenibilitat», organitzat per la Càtedra de la Insularitat UIB-GOIB.

Doctorand

Els doctorands de la Universitat de les Illes Balears (UIB) han participat en el taller titulat «Connectant ciència i innovació: emprenent el camí cap a una recerca transformadora».

Meet

El dimarts, 11 de juny, s'ha celebrat l'acte de reconeixement a les empreses col·laboradores del programa MEET EPS de l'Escola Politècnica Superior (EPS) de la Universitat de les Illes Balears (UIB).

Congres

El VIII Congrés Internacional de la xarxa científica CHARTA arriba a la Universitat de les Illes Balears (UIB), concretament, a l'edifici Sa Riera (Palma) i l'edifici Ramon Llull, del 19 al 21 de juny de 2024.

CIES

Del 19 al 21 de juny, Évora, Portugal, serà l'escenari del XIX Congrés Ibèric i XV Congrés Iberoamericà d'Energia Solar. Aquest esdeveniment destacarà l'energia solar tèrmica per a processos domèstics i industrials, l'energia fotovoltaica i els sistemes d'emmagatzematge i gestió.

notici

La Universitat de les Illes Balears (UIB), a través de la Fundació Universitat-Empresa de les Illes Balears MP i el Health Living Lab Son Espases (HLL SE), han donat a conèixer les persones guanyadores de la segona edició dels Premis Salut Innova, destinats a incentivar i promoure la innovació en el sector sanitari.

XECAT

La VI Trobada de Joves Investigadors de la SECAT cerca proporcionar una plataforma perquè les persones joves investigadores, en fase predoctoral i postdoctoral primerenca, puguin difondre els seus resultats en catàlisi.

foto_eps

En el marc del Taller exprés d'emprenedoria «Construint el pont entre tecnologia i innovació: emprenent el camí cap a una tecnologia transformadora», s'ha lliurat un premi amb una dotació econòmica de 400 euros al projecte Ticket Vista, una plataforma de ticketing segura.

explorer_def

La idea d'una app de serveis de suport a les dones embarassades ha guanyat el primer premi del programa de suport a l'emprenedoria del Banc Santander i la Universitat de les Illes Balears.