FUEIB Notícies setembre de 2016

cloendagestiosanitaria

El passat dijous, 22 de setembre, l'edifici Gaspar Melchor de Jovellanos del campus universitari va acollir l'acte de cloenda del Màster en Gestió Sanitària, títol propi de la UIB de 68 ECTS. Aquesta primera edició ha estat integrada per trenta alumnes interessats en l'augment dels seus coneixements pel que fa a la gestió dels serveis de salut des de l'àmbit econòmic.

foto doip

Si els alumnes no van al DOIP, el DOIP s'apropa als alumnes. Ahir capvespre una classe de 4rt de Grau d'Història de l'Art va rebre una sessió informativa sobre els nostres serveis.

google activate

Google Activa't i IAB Spain ofereixen a Mallorca, i en col·laboració amb la Universitat de les Illes Balears, un curs gratuït de màrqueting digital dirigit a joves titulats en situació de recerca activa d'ocupació o interessats a desenvolupar el seu propi negoci.

estètica

L'edifici Sa Riera va acollir el passat dissabte, 10 de setembre de 2016, l'acte institucional d’inauguració de la dinovena edició del Màster en Medicina Estètica, títol propi de la UIB (62 ECTS).