FUEIB Notícies desembre de 2016

fòrum uib

El Departament d'Orientació i Inserció Professional (DOIP) inicia els preparatius de l'11è Fòrum de l'Ocupació de la Universitat de les Illes Balears (UIB), una trobada que es durà a terme els dies 15 i 16 de març de 2017 a l'edifici Gaspar Melchor de Jovellanos (campus de la UIB, Palma).

trobada-otri

L'edifici Antoni Maria Alcover i Sureda (campus UIB) va acollir ahir, 20 de desembre, una trobada per acostar a la comunitat universitària les persones clau de la Comissió Europea pel que fa a la internacionalització.

aeroport-palma

Menzies Aviation, empresa internacional de serveis de terra per a companyies aèries, ha mostrat recentment el seu interès per l'Expert Universitari en Operacions Aeroportuàries, un títol propi de la UIB (15 ECTS) de nova implantació.

inauguració sa riera

La Fundació Universitat-Empresa de les Illes Balears (FUEIB) ha renovat les instal·lacions ubicades a l'edifici Sa Riera, a Palma. El Rector de la UIB, doctor Llorenç Huguet, ha visitat avui l'espai renovat acompanyat del director de la FUEIB, senyor Luís Vegas.

logo pressupost

El Patronat de la Fundació Universitat-Empresa de les Illes Balears (FUEIB) va acordar el passat dilluns, 12 de desembre, l'aprovació del pla d'actuacions per a l’exercici econòmic i el catàleg de llocs de treball corresponent a l’any 2017.

pere riutord sbert

El Col·legi Oficial de Dentistes de les Illes Balears va acollir ahir, dimecres 14 de desembre, la presentació de la primera edició del llibre "XX años de Docencia e Investigación Odontológica en la Universitat de les Illes Balears", un llibre-documental elaborat pel doctor Pere Riutord Sbert (Felanitx, 1960).

signatura conveni doip

El Rector de la UIB, doctor Llorenç Huguet, el conseller de Treball, senyor Iago Neguerela, i el director de l'Institut d'Estadística de les Illes Balears (IBESTAT), doctor Llorenç Pou, signaren el passat dilluns, 5 de desembre, un conveni de col·laboració per a l'explotació de dades amb la finalitat de realitzar l'anàlisi de la inserció laboral dels universitaris de la UIB.

Industrial

La convocatòria de "Doctorats Industrials" té com a objectiu la formació de doctors en empreses mitjançant el cofinançament dels contractes laborals del personal investigador en formació que participin en un projecte de recerca industrial o de desenvolupament experimental que es desenvolupi en l'empresa, en el qual s'emmarcarà la seva tesi doctoral.

convocatoria

Ajudes d'una durada de tres anys a fi d'afavorir la carrera professional dels investigadors, així com estimular la demanda en el sector privat de personal suficientment preparat per escometre plans i projectes de R+D, i ajudar a la consolidació d'empreses tecnològiques de recent creació.