FUEIB Notícies maig de 2017

DOIP primer i segon de grau

El Departament d'Orientació i Inserció Professional (DOIP) obri les portes a tots els estudiants de Grau de la Universitat de les Illes Balears (UIB), permetent donar-s'hi d'alta als estudiants de primer i segon, que fins ara no podien accedir a aquest servei.

fotofamiliajornada

La Fundació BIT, la FUEIB i la Cambra de Comerç de Mallorca organitzen, en el marc de l'Enterprise Europe Network (EEN), la Jornada Tècnica sobre Incentius Fiscals i la seva Certificació, que se celebrarà el pròxim dimecres 24 de maig, de les 10 a les 13 hores, a la sala de premsa de l'edifici Son Espanyol (ParcBIT).

sala de fitness

Les instal·lacions esportives universitàries de CampusEsport renoven part de l'equipació de la sala de fitness amb onze noves màquines de càrdio i musculació.

writing-1149962 1920

Es convoquen nou ajuts per a la incorporació de personal investigador al sistema de ciència i tecnologia de les Illes Balears en grups de recerca, centres o unitats de recerca i desenvolupament tecnològic, públics o privats, ubicats a les Illes Balears. La durada dels ajuts serà de dos anys.

jornada pdi

La Fundació Universitat-Empresa de les Illes Balears (FUEIB) organitza, en el marc de la Enterprise Europe Network, la Jornada tècnica per al PDI: participació com a experts i avaluadors de projectes de R+D+I, que es celebra el pròxim dimarts 23 de maig, de les 10 a les 12 hores, a la sala de Graus de l'edifici Antoni Maria Alcover i Sureda (campus UIB).

techdays2

Avui dimecres, 10 de maig, a l'edifici Anselm Turmeda (campus UIB), se celebra el Tech-days Ocupació, un esdeveniment impulsat per l'Escola Politècnica Superior (EPS-UIB) i el Departament d’Orientació i Inserció Professional (DOIP), que pretén connectar professionalment a empreses i universitaris d’enginyeries.

crowdfunding

Els participants de YUZZ juntament amb una quinzena de persones interessades en l'emprenedoria, assistiren al taller pràctic "Crowdfunding per a emprenedors que volen aprendre a volar alt i sense riscs" organitzat pel 3 de maig a l'edifici de Sa Riera.

afue

Les instal·lacions universitàries de Sa Riera (Palma) acullen a partir de demà la vint-i-sisena edició dels col·loquis internacionals de l'Associació de Francesistes de la Universitat Espanyola (AFUE). Participaran en aquestes jornades més de cent lingüistes i docents procedents de 52 universitats d'onze països diferents.

innovem

La fira Innovem tornà a Menorca els dies 27 i 28 d'abril. Amb la novena edició convertí Es Mercadal, una vegada més, en punt de trobada de persones, projectes i recursos innovadors. Aquest esdeveniment organitzat per l'associació Joves Empresaris, compta amb la col·laboració de la FUEIB i de la UIB.