FUEIB Notícies gener de 2018

conveni-inca

El Rector de la UIB, doctor Llorenç Huguet, s'ha reunit avui amb el batlle d'Inca, senyor Virgili Moreno, per tal d’abordar els diferents convenis de col·laboració entre ambdues institucions i establir noves línies de treball, com ara la convocatòria de beques perquè els estudiants de la UIB domiciliats a Inca, un total de 406 aquest curs 2017-18, puguin fer pràctiques en empreses del municipi.

concurs

El Departament d'Orientació i Inserció Professional (DOIP) escalfa motors per a la pròxima edició del Fòrum de l'Ocupació de la Universitat de les Illes Balears (UIB), que se celebrarà els dies 7 i 8 de març a l’edifici Jovellanos del campus universitari.

son grup

L'Hospital Universitari Son Espases ha reconegut el treball del grup de recerca de Neurofisiologia del Son i dels Ritmes Biològics com a Millor Publicació Científica B3 en el marc dels Premis d'Investigació 2017.

conveni-santa-maria

Aquest dilluns, 15 de gener de 2018, el senyor Nicolau Canyelles Parets, batlle de l'Ajuntament de Santa Maria del Camí, i el senyor Llorenç Huguet Rotger, rector de la Universitat de les Illes Balears, han signat un protocol de col·laboració per a la creació de beques de formació remunerades per a joves residents al municipi de Santa Maria.

innovació i transferència

El foment de la inversió privada en recerca i innovació és un dels reptes que la societat i les diferents administracions han d'afrontar en el marc de l'estratègia Europa 2020, que es marca com a objectiu augmentar la despesa pública en recerca i desenvolupament per atraure inversió privada fins a dos terços de la total. 

sa riera

Del 15 al 17 de gener l'edifici de Sa Riera (Palma) acollirà el IV Congrés Ibèric de Sistemàtica Biològica (CISA 2018), unes jornades d'important interès científic impulsades pel Departament d'Animals i Biodiversitat Microbiològica de l'Institut Mediterrani d'Estudis Avançats (IMEDEA) i el Departament de Biologia de la Universitat de les Illes Balears (UIB).

explorer

L'edifici universitari de Sa Riera (Palma) va acollir ahir, 9 de gener, la presentació oficial del programa Explorer ‘Joves amb Idees', un programa de foment de l’emprenedoria que impulsa el talent jove i la generació de projectes innovadors en un entorn digital, obert i col·laboratiu.