FUEIB Notícies juliol de 2019

DOIP Orientació

La tasca del Departament d'Orientació i Inserció Professional no es limita només a donar accés a ofertes de feina i pràctiques a joves universitaris. També disposa d'un servei d’orientació que serveix d’ajuda per aconseguir feina, tal com publica el suplement ‘El Económico’, del diari ‘Última Hora’.

IV Premis TalenTIC

La IV edició dels Premis TalenTIC ja està en marxa. La Universitat de les Illes Balears (UIB) i la consultora tecnològica Informàtica El Corte Inglés (IECISA) han convocat el nou certamen dirigit a estudiants que hagin superat el Treball de Fi de Grau (TFG) o de Màster (TFM) durant el curs acadèmic 2018-19.

UIBTalent

La Universitat de les Illes Balears (UIB) es prepara per al nou curs acadèmic. A més de tots els graus que ofereix, també té un ampli ventall de cursos de postgrau amb un total de 48 estudis propis. Així ho recull el suplement ‘El Económico', que cada divendres es publica al diari ‘Última Hora'.

OTRI secret industrial

L'Oficina de Transferència de Resultats d'Investigació (OTRI) va celebrar dijous una sessió informativa sobre el secret industrial, dirigit especialment a personal docent i investigador (PDI).

El Económico 12 juliol

L'edició d'enguany del programa Explorer UIB Palma Space ha arribat a la fi i amb això s’ha donat a conèixer el guanyador. El premi ha anat a parar a Mueblys, una startup ideada per Aitor Roca Romero i Albert Gelabert Mena. Aquest fet l’ha recollit aquest divendres el suplement ‘El Económico’, del diari ‘Última Hora’.

Piscina CampusEsport

La piscina de CampusEsport romandrà tancada des del 27 de juliol fins al 15 de setembre (ambdues dates incloses) per tasques de renovació. D'aquesta manera, es posarà fi al pla de millora integral iniciat al juny que ja ha millorat sensiblement el servei per als usuaris.

LADAT Studios

El suplement ‘El Económico', publicat amb el diari ‘Última Hora', ha destacat aquesta setmana a les seves pàgines el cicle formatiu de grau superior de tècnic en jocs, animacions 3D i entorns interactius que ofereix Ladat Studios.

ENOVAM

La FUEIB, amb la col·laboració de l'empresa ENOVAM, ha presentat la segona edició de la beca de gestió i optimització energètica, amb la finalitat de contribuir a l'excel·lència en la formació de joves, dotar-los d'un grau de qualificació elevat, apostar pel seu talent, i enfocar la seva carrera professional cap al sector energètic.

Programa Explorer

Una startup basada en el pagament per ús de mobiliari impulsada per Albert Gelabert Mena i Aitor Roca Romero ha estat escollida pel jurat de UIB Palma Space com a millor projecte del centre i ha obtingut una plaça per viatjar a Silicon Valley (Califòrnia, EEUU).