La Universitat de les Illes Balears (UIB) aposta per una investigació d'excel·lència, fet que li permet mantenir posicions rellevants en els principals indicadors que avaluen la qualitat de la investigació, i s’ha consolidat internacionalment els últims anys gràcies a l’esforç i impuls del personal docent i investigador (PDI), i en general de la comunitat universitària.

La col·laboració d’entitats públiques i empreses privades i de particulars també ha esdevingut essencial perquè la UIB hagi experimentat un notable creixement en els àmbits de la recerca, l’emprenedoria i la innovació. Conscient que encara queda molt per fer, la UIB continua treballant per generar iniciatives que ajudin a avançar a les Illes Balears. En aquest àmbit, les empreses, els antics alumnes i els particulars tenen un paper fonamental com a potencials contribuïdors a la Universitat amb vistes al futur. 

L’Oficina Fundraising UIB s’encarregarà de canalitzar la contribució i d’impulsar l’obtenció de fons privats per a la Universitat, responent als desitjos de les persones i institucions que volen finançar o cooperar amb la UIB. Aquesta oficina gestionarà les aportacions en forma de donacions, patrocini i mecenatges, que permetin impulsar processos de R+D+I, ajudar a la creació de noves empreses, promoure projectes innovadors i donar resposta a les necessitats socials.

Projectes en els quals pots col·laborar

NOTÍCIES

cinuib

La UIB, a través de la doctora Maria del Pilar Roca Salom, catedràtica de Biologia Fonamental i Ciències de la Salut, va posar en marxa el mes de juliol passat una campanya de recaptació de fons mitjançant l'Oficina Fundraising de la Universitat per al projecte Còlon-Inca-UIB (CINUIB).

beca-enovam

Un Comitè de Selecció conformat pel vicerector d'Innovació i Relacions Institucionals de la UIB, el director de FUEIB, el director del Màster d'Enginyeria Industrial de la UIB, i un representant d’ENOVAM: Tu partner energético va dur a terme durant la primera setmana d’octubre una preselecció de finalistes entre tot l’alumnat que presentà la seva candidatura per beneficiar-se de la beca ENOVAM.