La Universitat de les Illes Balears (UIB) aposta per una investigació d'excel·lència, fet que li permet mantenir posicions rellevants en els principals indicadors que avaluen la qualitat de la investigació, i s’ha consolidat internacionalment els últims anys gràcies a l’esforç i impuls del personal docent i investigador (PDI), i en general de la comunitat universitària.

La col·laboració d’entitats públiques i empreses privades i de particulars també ha esdevingut essencial perquè la UIB hagi experimentat un notable creixement en els àmbits de la recerca, l’emprenedoria i la innovació. Conscient que encara queda molt per fer, la UIB continua treballant per generar iniciatives que ajudin a avançar a les Illes Balears. En aquest àmbit, les empreses, els antics alumnes i els particulars tenen un paper fonamental com a potencials contribuïdors a la Universitat amb vistes al futur. 

L’Oficina Fundraising UIB s’encarregarà de canalitzar la contribució i d’impulsar l’obtenció de fons privats per a la Universitat, responent als desitjos de les persones i institucions que volen finançar o cooperar amb la UIB. Aquesta oficina gestionarà les aportacions en forma de donacions, patrocini i mecenatges, que permetin impulsar processos de R+D+I, ajudar a la creació de noves empreses, promoure projectes innovadors i donar resposta a les necessitats socials.

Projectes en els quals pots col·laborar

NOTÍCIES

ENOVAM

La FUEIB, amb la col·laboració de l'empresa ENOVAM, ha presentat la segona edició de la beca de gestió i optimització energètica, amb la finalitat de contribuir a l'excel·lència en la formació de joves, dotar-los d'un grau de qualificació elevat, apostar pel seu talent, i enfocar la seva carrera professional cap al sector energètic.

Beca ROBOT

La Fundació Universitat-Empresa de les Illes Balears (FUEIB) ha convocat la beca ROBOT en col·laboració amb la companyia ROBOT SA i l'Escola Politècnica Superior (EPS). Aquest ajut econòmic permetrà a un alumne cursar el Màster d'Enginyeria Industrial de forma gratuïta.