ESDEVENIMENTS PROGRAMATS

octubre 2023 novembre 2023

IV Congrés Internacional de l'Associació de Professors de Dret Processal de les Universitats Espanyoles

Colegio de Abogados de las Islas Baleares, La Rambla, 10, Palma, 07003, Illes Balears | Tot el dia

L'eficiència de la Justícia a debat, organitzat per aquesta Associació i per l'Àrea de Dret Processal de la Facultat de Dret de la Universitat de les Illes Balears (UIB), que se celebrarà el 5, 6 i 7 d'octubre de 2023 a Palma. Les seus d'aquest congrés seran el Col·legi d'Advocats de les Illes Balears (sessions de la tarda del dijous 5/10 i del matí del divendres 6/10) i l'antiga Facultat de Dret de la UIB (sessió de la tarda del divendres 6/10).

logo_apdpue

25 Aniversari del Màster de Medicina Estètica

Campus UIB, Palma, 07122, Illes Balears | Tot el dia
medicina-estetica

IX REPS: Crisis globals i impactes locals: tendències i respostes público-comunitàries per a una transició eco-social

Campus UIB, Palma, 07122, Illes Balears | Tot el dia

La Universitat de les Illes Balears a través de l'Observatori Social de les Illes Balears (OSIB) i el Grup de Recerca Desigualtats, Gènere i Polítiques Públiques (DGiPP) organitza el IX congrés de la Xarxa Espanyola de Política Social (REPS), que esdevé, a més, una oportunitat per celebrar la primera dècada de la seva existència. Es durà a terme del 25 al 27 d'octubre, al campus de la Universitat de les Illes Balears. 

Es tracta d'una invitació a la reflexió acadèmica i professional sobre els reptes en política social que es plantegen a mitjà i llarg termini i sobre les iniciatives i les experiències innovadores encaminades a abordar-los i garantir l'equitat i la justícia ecosocial. Amb aquest objectiu, el congrés, que es desenvoluparà en dos formats presencial i en línia, pretén reunir diversos agents, des de investigadors de les ciències socials a col·lectius professionals passant per activistes dels moviments socials i membres del Tercer Sector.

reps

II Jornades de Metodologia i Innovació Docent

Sa Riera (M. dels Sants i Oliver), Palma, 07003, Illes Balears | 09:30h - 18h

El grup MID (Metodologia i Innovació Docent) de l'Associació Espanyola de Professors de Dret Administratiu presenta les segones Jornades de Metodologia i Innovació Docent, que tindran lloc el 26 d'octubre de 2023, en la Sala d'actes de l'edifici de "Sa Riera" de la Universitat de les Illes Balears.
 

Met-Doc

NOTICIES

EUSFLAT2023

La XIII Conferència de la Societat Europea de Lògica i Tecnologia Borroses, EUSFLAT 2023, té com a objectiu reunir investigadors que treballen en la teoria i les aplicacions de la intel·ligència computacional, lògica borrosa, sistemes borrosos, computació suau i àrees relacionades.

Easa

Aquest esdeveniment posa Austràlia al centre del debat, tenint com a referència la Declaració d'Uluru de 2017, que convidava la societat a iniciar un viatge de reparació i empoderament.

SOM MEMBRES DE