ESDEVENIMENTS PROGRAMATS

Women for Quantum

Avenida Gabriel Covas Alemany, 2, Camp de Mar, 07160, Illes Balears | Tot el dia

La trobada "Women in Quantum" reunirà dones físiques quàntiques sènior per compartir la seva experiència professional així com els resultats de la seva investigació experimental i teòrica en física AMO i ciència de la informació quàntica.

Women

International Association of Empirical Aesthetics

CaixaForum, Palma, , Illes Balears | Tot el dia

L'IAEA 2024 tindrà lloc a Palma (Mallorca, Espanya) del 8 al 10 de maig. L'esdeveniment és presencial i està organitzat pel Grup d'Evolució i Cognició Humana (EvoCog). El tema de la IAEA 2024 és "Desafiaments presents i horitzons futurs".

Uneix-te a nosaltres a un viatge fascinant a través de les eres de l'estètica empírica mentre connectem les visions pioneres del passat amb els descobriments innovadors d'avui. Junts traçarem els límits futurs del nostre camp i explorarem com l'estètica històrica, present i futura convergeix a través del temps.

Estètica

XVII Trobada de les Unitats d'Igualtat RUIGEU 2024

Sa Riera (M. dels Sants i Oliver), Palma, 07003, Illes Balears | Tot el dia

La Universitat de les Illes Balears té l'honor d'organitzar la XVII Trobada Estatal de la Xarxa d'Unitats d'Igualtat de Gènere per a l'Excel·lència Universitària (RUIGEU), que es durà a terme els dies 23 i 24 de maig de 2024. 

Des dels seus inicis, la trobada RUIGEU s'ha consolidat com un espai fonamental per a la col·laboració entre universitats, amb l'objectiu d'optimitzar els recursos disponibles en les universitats espanyoles per a promoure la igualtat de gènere. Aquest esdeveniment destaca els assoliments de la comunitat universitària en aquest àmbit i fomenta el desenvolupament de polítiques comunes i la creació de llaços per a combatre qualsevol forma de discriminació per raons de gènere.

Durant la trobada, s'abordaran els desafiaments actuals que enfronten les institucions d'educació superior en matèria d'igualtat de gènere, incloent-hi temes crítics com els canvis legislatius i normatius més recents, així com les eines disponibles per a les unitats d'igualtat, com els plans d'igualtat i els protocols contra l'assetjament sexual i per raó de gènere. Aquest esdeveniment representa una oportunitat única per a la reflexió col·lectiva i el treball conjunt, amb l'objectiu d'implementar estratègies efectives que promoguin la creació d'un entorn universitari més inclusiu, democràtic i equitatiu.
 

RUIGEU

VII Congrés Internacional d'Economia Social EESCOOP

Santa Rita, 11, Alaior, 07330, Illes Balears | Tot el dia

Congrés empreses socials i emprenedoria social. Reptes i oportunitats per a un desenvolupament empresarial sostenible.

EESCOOP

NOTICIES

Emca2023

Una oportunitat única espera als científics i professionals de l'entomologia en el XI Congrés Internacional de la European Mosquito Control Association (EMCA), programat per el 7 al 10 de novembre de 2023 a Palma de Mallorca.

IRED_2023

La data per a l'IRED 23 està marcada al calendari. Del 8 al 10 de novembre de 2023, l'edifici Guillem Cifre de Colonya de la Universitat de les Illes Balears s'omplirà d'energia educativa.

SOM MEMBRES DE