ESDEVENIMENTS PROGRAMATS

Women for Quantum

Avenida Gabriel Covas Alemany, 2, Camp de Mar, 07160, Illes Balears | Tot el dia

La trobada "Women in Quantum" reunirà dones físiques quàntiques sènior per compartir la seva experiència professional així com els resultats de la seva investigació experimental i teòrica en física AMO i ciència de la informació quàntica.

UIBCongrés

International Association of Empirical Aesthetics

CaixaForum, Palma, , Illes Balears | Tot el dia

L'IAEA 2024 tindrà lloc a Palma (Mallorca, Espanya) del 8 al 10 de maig. L'esdeveniment és presencial i està organitzat pel Grup d'Evolució i Cognició Humana (EvoCog). El tema de la IAEA 2024 és "Desafiaments presents i horitzons futurs".

Uneix-te a nosaltres a un viatge fascinant a través de les eres de l'estètica empírica mentre connectem les visions pioneres del passat amb els descobriments innovadors d'avui. Junts traçarem els límits futurs del nostre camp i explorarem com l'estètica històrica, present i futura convergeix a través del temps.

aesthetics

NOTICIES

Emca2023

Una oportunitat única espera als científics i professionals de l'entomologia en el XI Congrés Internacional de la European Mosquito Control Association (EMCA), programat per el 7 al 10 de novembre de 2023 a Palma de Mallorca.

IRED_2023

La data per a l'IRED 23 està marcada al calendari. Del 8 al 10 de novembre de 2023, l'edifici Guillem Cifre de Colonya de la Universitat de les Illes Balears s'omplirà d'energia educativa.

SOM MEMBRES DE