ESDEVENIMENTS PROGRAMATS

XII Jornades Qualitat en el Control de la Radioactivitat Ambiental

Hotel Occidental Playa de Palma, Avinguda de Fra Joan Llabrés, 16, Palma, 07600, Illes Balears | Tot el dia

Estimats amics,

Ens complau enormement anunciar la celebració de les XII Jornades sobre Qualitat en el Control de la Radioactivitat Ambiental que celebrarem a Palma del 4 al 7 de juny de 2024.

Us convidam a participar en aquest estimat esdeveniment que des de 1998 ens reuneix per compartir experiències i novetats en aspectes rellevants de la Radioactivitat Ambiental. Reunir-nos, debatre i escoltar els experts i els qui comencen ara ens enriqueix com a col·lectiu, i ens vincula professionalment i personalment.

Les inscripcions i el termini d'enviament de les ponències de joves investigadors estan oberts.

Radio

XIX Congreso Ibérico y XV Congreso Iberoamericano de Energía Solar

Universidad de Évora, Évora, , | Tot el dia

El futur és avui

La Universitat d'Évora, a través de la seva Càtedra d'Energies Renovables, i AEDES (Associació Espanyola d'Energia Solar) comuniquen a la comunitat tècnica i científica iberoamericana la celebració del XIX Congrés Ibèric i XV Congrés Iberoamericà d'Energia Solar a Évora, que se celebrarà a Évora del 19 al 21 de juny de 2024: CIES'2024.

CIES

NOTICIES

Emca2023

Una oportunitat única espera als científics i professionals de l'entomologia en el XI Congrés Internacional de la European Mosquito Control Association (EMCA), programat per el 7 al 10 de novembre de 2023 a Palma de Mallorca.

IRED_2023

La data per a l'IRED 23 està marcada al calendari. Del 8 al 10 de novembre de 2023, l'edifici Guillem Cifre de Colonya de la Universitat de les Illes Balears s'omplirà d'energia educativa.

SOM MEMBRES DE