Piscina

Obert a tothom!

Tothom és benvingut a CampusEsport!

Som un centre esportiu per apassionats de totes les edats. Ubicat al voltant de la UIB, CampusEsport ofereix unes instal·lacions de primera categoria per a la pràctica de multitud d'esports i un programa ampli de cursos i activitats dirigides per a tots els nivells.

Comptam amb una sala de fitness, un pavelló equipat per a la pràctica de bàdminton, bàsquet, handbol, futbet i voleibol, un camp de gespa artificial, una piscina coberta amb sistema d'electròlisi salina, vuit pistes de pàdel, pista de tenis, dues sales d'aeròbic i un circuit de cross. Disposam de vestidors completament equipats, una cafeteria, servei de lloguer i venda de material esportiu i altres serveis complementaris.

Qualsevol persona pot fer-se sòcia! Obrim tot l'any amb un horari que facilita la conciliació amb la jornada laboral i d'estudi, i els avantatges són nombrosos i diversos: accés lliure a la piscina coberta i al gimnàs de fitness (amb assessorament gratuït), el programa d'activitats Posa't en Marxa, descomptes importants en cursos, lloguer de pistes, etc.