Benvingut a ca teva!

La Residència d'Estudiants de la UIB està oberta a tothom i té com a objectiu oferir el servei d'allotjament i manutenció als estudiants de la Universitat de les Illes Balears, a altres membres de la comunitat universitària i a tots els que tinguin alguna vinculació amb la Universitat.

Situada a l'edifici Bartomeu Rosselló-Pòrcel del campus de la UIB, està a pocs minuts de totes les facultats i envoltada per un entorn rural. Està a quinze minuts del centre de Palma, al qual està connectat per una línia d'autobús i de metro. Compta amb 97 habitacions individuals (dues de les quals accessibles per a persones amb discapacitat) i 4 de dobles.

Les habitacions compten amb bany complet, ampli escriptori, armari, telèfon, Wi-Fi, calefacció i totes les facilitats per instal·lar aparells electrònics i electrodomèstics. Al servei dels estudiants hi ha una persona a la recepció durant les 24 hores, bugaderia i servei de neteja.

Els residents disposaran sempre d'accés gratuït a les instal·lacions de CampusEsport, uns menús equilibrats i variats dissenyats per a la vida de l'estudiant i unes zones comunes perfectes per estudiar i viure la vida universitària, posant esment en les al·lèrgies, intoleràncies alimentàries i les necessitats d'origen social o religiós.