FUEIB Notícies maig de 2019

III TechDay

Balears en l'actualitat no és capaç d'atendre la demanda de treballadors del sector tecnològic per part de les empreses de les Illes, motiu pel qual es fa necessari un fòrum d’ocupació especialitzat.

oepm

L'Oficina de Patents i Marques (OEPM) ha publicat al Butlletí Oficial de l'Estat (BOE) una resolució mitjançant la qual es convoquen ajuts per fomentar les patents i models d'utilitat espanyols a l’exterior.

El Económico 24 maig

L'Oficina de Transferència de Resultats d'Investigació (OTRI) s'encarrega, entre altres assumptes, de traslladar al sector empresarial investigacions que es realitzen a l'entorn universitari. És el cas de dos morters de cal que milloren l’aïllament tèrmic i que han estat creats a la Universitat de les Illes Balears (UIB).

Expert Universitari e-Tourism Meliá

El passat 10 de maig va tenir lloc la cerimònia de graduació dels alumnes de postgrau del curs d'Expert Universitari en e-Tourism: Comercialització i Màrqueting en línia, títol propi de la Universitat de les Illes Balears (24 ECTS). L'acte es va celebrar a Ca n'Oleo, edifici de la Universitat de les Illes Balears situat a Palma.

Màster en Indústria Nàutica

El curs 2019-2020 començarà amb l'estrena del nou Màster en Indústria Nàutica. Es tracta d'un estudi propi de la Universitat de les Illes Balears pioner a Europa que arriba a través de la Fundació Universitat-Empresa de les Illes Balears (FUEIB) i el seu departament de formació avançada UIBTalent.

Materiales de Fábrica

El Departament d'Orientació i Inserció Professional (DOIP) treballa constantment per ajudar a joves de les Illes Balears a emprendre diferents projectes. Així ho posa de manifest la notícia publicada aquesta setmana al suplement 'El Económico' del diari 'Última Hora', que explica el cas d'èxit de la plataforma Materiales de Fábrica.

jovellanos

La Universitat de les Illes Balears (UIB) serà l'amfitriona de la XXVI Conferencia de Decanas y Decanos de las Facultades de Derecho de España, un esdeveniment que es durà a terme al CaixaForum de Palma durant avui i demà. 

Tech-Day

El Tech-Day Ocupació ha tornat un any més a la Universitat de les llles Balears (UIB) per reunir empreses del sector tecnològic amb estudiants i professionals del món de les enginyeries, les matemàtiques o l'edificació. Aquest dimecres s'ha dut a terme la tercera edició d’aquest fòrum, on s’han ofert un total de 186 llocs de feina.

endesa

Endesa i la Universitat de les Illes Balears han renovat el conveni de la Càtedra Endesa Red d'Innovació Energètica de la Universitat de les Illes Balears per potenciar la investigació i la pedagogia en el sector energètic. El conveni l'han signat el Rector de la UIB, doctor Llorenç Huguet, i el director general d'Endesa a les Illes Balears, senyor Martí Ribas.