FUEIB Notícies març de 2018

fundraising

L'Oficina Fundraising UIB, dependent de la Fundació Universitat-Empresa de les Illes Balears (FUEIB), funciona a tota màquina en l'obtenció d’aportacions privades per a la Universitat, a través del patrocini i el mecenatge de projectes innovadors que repercuteixin positivament en la societat.

netmein

L'Oficina de Transferència de Resultats d'Investigació (OTRI) i Projectes ha organitzat les Jornades de Learning Mobility sobre les Xarxes Socials Professionals i la Identitat Professional Digital, que han tingut lloc del 19 al 23 de març de 2018 a la UIB en el marc del projecte europeu NetMe-In.

sincro

La secció de Natació Artística de CampusEsport encadena un seguit d'excel·lents resultats durant el primer semestre de la temporada, col·locant-se entre les millors posicions de la classificació nacional en les categories aleví, infantil i júnior.

economia circular

El dimecres 21 de març, a les 19.30 hores, a la Cambra de Comerç de Mallorca, es celebrarà la conferència "Introducció a l'economia circular".

L'objectiu és donar a conèixer aquest model per a què les noves iniciatives empresarials o ja existents aprofitin les oportunitats que ofereix l'economia circular i facin un ús més eficient dels recursos.

concurs ofrum

Elena Delgado Cabellos, estudiant del grau de Psicologia de la UIB, és la guanyadora del sorteig organitzat per la Fundació Universitat-Empresa amb l'objectiu de fomentar la participació dels estudiants del curs 2017-18 al 12è Fòrum de l'Ocupació de la UIB.

wohaup

Els dies 13,14 i 15 d'abril es celebrarà a les instal·lacions de PIMEM (Palma) Woha-up!, un esdeveniment que té com objectiu aportar tots els recursos necessaris per emprendre.

presentacio t-forum

Mercats emergents, innovació, transferència del coneixement i reptes de futur són els quatre ingredients essencials del Fòrum d'Intel·ligència Turística 2018 (t-Forum 2018), un congrés internacional que tindrà lloc de l'11 al 14  de març de 2018 al Palau de Congressos.

forum 2018

Més d'un centenar d'empreses i entitats es congregaren ahir a l’edifici Jovellanos del campus universitari, amb la finalitat d’apropar el món professional als universitaris a través dels seus programes de pràctiques i contractació.

noticia-otri

Un grup de recerca de la Universitat de les Illes Balears (UIB) ha desenvolupat un nou mètode de reforç estructural que minimitza l'efecte dels danys estructurals com esquerdes en bigues, en columnes, etc., ocasionats per l'acció de forces externes, i repara aquests danys.

dualquimica410

La Fundació Universitat-Empresa de les Illes Balears (FUEIB) i el Clúster de la Indústria Química de les Illes Balears (CLIQIB) han llançat una convocatòria pública de formació dual, d'un any de duració, en el marc del programa DUAL Sectors Estratègics 2017, iniciativa del Servei d'Ocupació de les Illes Balears (SOIB) i del Servei Públic d’Ocupació Estatal (SEPE).