FUEIB Notícies març de 2019

Càtedra del Mar

La Universitat de les Illes Balears (UIB) i Iberostar col·laboren des de juliol de 2018 amb la Càtedra del Mar, un projecte dirigit a millorar el coneixement del medi marí. Després de gairebé un any des de la seva creació, el setmanari 'El Económico' torna a fer-se'n ressò a aquesta notícia.

Màster Contractació Turística

La Universitat de les Illes Balears prepara la tercera edició del Máster de Contractació Turística, un títol propi de la UIB. Aquesta formació ofereix als alumnes eines per actuar en un entorn que canvia constantment. El curs se centra especialment en els aspectes legals.

DOIP

Els professionals, tant en procès formatiu acadèmic com aquells que cerquen feina, tenen el servei d'Orientació Professional com una eina d'utilitat per aconseguir el treball que desitgen. Així ho explica 'El Económico', suplement del diari 'Última Hora', que aquesta setmana s'ha fet ressò de l'importància que té en aquest sentit el Departament d'Orientació i Inserció Professional (DOIP).

biobal

La Universitat de les Illes Balears, a través del grup de recerca d'Ecologia Interdisciplinària, i Red Eléctrica de España han desenvolupat BIOBAL, una plataforma digital dedicada a la biodiversitat i al turisme de naturalesa.

jobdaytitular

Un centenar d'empreses i entitats s'han instal·lat avui l'edifici Arxiduc Lluís Salvador del campus de la Universitat de les Illes Balears (UIB), a on s'hi ubiquen la Facultat de Turisme i l'Escola d'Hoteleria, perquè els universitaris puguin contactar directament amb els seus responsables de selecció.

ocue

L'edifici universitari de Sa Riera (Palma) acull avui i demà la catorzena trobada de la xarxa d'oficines de congressos de les Universitats i Fundacions Universitàries (OCUE), una reunió que esdevé en grup de treball per ampliar coneixements i enfortir connexions professionals.

dadesxifres19

El Departament d'Orientació i Inserció Professional (DOIP) ha presentat avui el seu ‘Dades i Xifres', un document de transparència que reflecteix tota la tasca del DOIP al llarg del passat curs acadèmic.

Avenços ronyó

Aquesta setmana el suplement 'El Económico' del diari 'Última Hora' ha reconegut la tasca de l'Oficina de Transferència de Resultats de la Investigació (OTRI) de la Fundació Universitat-Empresa de les Illes Balears (FUEIB), gràcies a la qual han pogut sortir al mercat nous avenços en el tractament contra les pedres del ronyó.

Màster en Hisenda Pública

El suplement ‘El Económico' del diari 'Última Hora' recorda els 25 anys de la creació del Màster en Hisenda Pública, Sistema Impositiu i Procediments Tributaris, un títol propi de la Universitat de les Illes Balears (UIB).