FUEIB Notícies Càtedra d'Estudis Urbans

Noticica-Can-Oleo

El passat 12 d'abril es va celebrar el seminari «Accés a l'habitatge en la ciutat turística», organitzat per la Càtedra d'Estudis Urbans, fruit del conveni de la Universitat de les Illes Balears (UIB) amb la Conselleria de Turisme, Cultura i Esports del Govern de les Illes Balears (GOIB).

Noti-1

El dia 23 de febrer de 2024 hi va haver una reunió a la Conselleria d'Habitatge, Territori i Mobilitat del Govern de les Illes Balears, entre la consellera, la Sra. Marta Vidal, i el director de la Càtedra d'Estudis Urbans de la Universitat de les Illes Balears, Dr. Jesús M. González Pérez.

Not-2

Els dies 5 i 6 d'octubre de 2023 varen tenir lloc dues conferències a localitats diferents. La primera, a l'IME, Institut Menorquí d'Estudis, a Maó; la segona, a Ca n'Oleo, a Palma.

Cat-Estudis-Urbans-Mini

El dia 15 de febrer, Jesús M. González-Pérez va ser un dels participants destacats de la taula rodona centrada en la problemàtica de l'habitatge dins el cicle de xerrades «Menorca: cap a on Anem». 

Premis-Cat-Estudis-Urbans

Avui, dimarts, 27 de febrer de 2024, la Càtedra d'Estudis Urbans de la Universitat de les Illes Balears (UIB) ha celebrat el lliurament de la primera edició dels seus premis, una sèrie d'ajuts adreçats a estudiants i joves investigadors de la UIB amb l'objectiu d'impulsar la recerca en temàtiques urbanes de les Illes Balears.

Estudis urbans

Reunió amb el batle de Palma, Sr. Jaime Martínez, i el director de la Càtedra d'Estudis Urbans de la Universitat de les Illes Balears, el Dr. Jesús M. González Pérez, per presentar els principals objectius i activitats de la Càtedra, plantejar col·laboracions que contribueixin a ampliar els coneixements sobre els processos, problemàtiques i reptes a què s'enfronta Palma en l'actualitat.

conf.

El doctor Sebastià Jornet, professor del Departament d'Urbanisme i Ordenació del Territori de l'ETSAB de la Universitat Politècnica de Catalunya, va impartir a Palma la conferència oberta «Estratègies d'intervenció en barris vulnerables», dia 1 de desembre de 2023.

PALMA

Aquesta reunió va tenir lloc al Departament de Geografia de la UIB. A més de membres de l'equip de la Càtedra, van assistir-hi representants de: Col·legi Oficial d'Arquitectes de les Illes Balears (COAIB), Palma XXI, Plataforma d'Afectats per la Hipoteca (PAH), Federació d'Associacions de Veïns de Palma, Societat d'Història Natural de les Illes Balears, Grup Balear d'Ornitologia i Defensa de la Natura (GOB) i Alba Sud.

CAT_URB

Reunió entre Jaume Bauzá Mayol, Conseller de Turisme, Cultura i Esports del Govern de les Illes Balears, i Josep Aloy, Director General de Turisme, amb el director de la Càtedra d'Estudis Urbans de la Universitat de les Illes Balears, el Dr. Jesús M. González Pérez. González Pérez.

subirats

El doctor Joan Subirats, ministre d'Universitats i catedràtic emèrit de Ciència Política i de l'Administració, assistirà a Palma per impartir la conferència oberta «Ciutats en el canvi d’època».