FUEIB Notícies 2024

Dades-24-OTRI

Els resultats de la recerca aplicada i la transferència de coneixement que es duu a terme a la Universitat de les Illes Balears varen generar durant l'exercici 2023 uns ingressos de 6.132.167 euros, segons l'Oficina de Transferència de Resultats d’Investigació de la Universitat de les Illes Balears (OTRI).

AbandonoFP

L'edifici Sa Riera, de la Universitat de les Illes Balears (UIB) a Palma, serà l'escenari del seminari internacional titulat «Prevenció de l'abandonament a FP: nous indicadors i estratègies», els propers 22 i 23 d'abril de 2024.

Noticica-Can-Oleo

El passat 12 d'abril es va celebrar el seminari «Accés a l'habitatge en la ciutat turística», organitzat per la Càtedra d'Estudis Urbans, fruit del conveni de la Universitat de les Illes Balears (UIB) amb la Conselleria de Turisme, Cultura i Esports del Govern de les Illes Balears (GOIB).

Not-2

Els dies 5 i 6 d'octubre de 2023 varen tenir lloc dues conferències a localitats diferents. La primera, a l'IME, Institut Menorquí d'Estudis, a Maó; la segona, a Ca n'Oleo, a Palma.

Noti-1

El dia 23 de febrer de 2024 hi va haver una reunió a la Conselleria d'Habitatge, Territori i Mobilitat del Govern de les Illes Balears, entre la consellera, la Sra. Marta Vidal, i el director de la Càtedra d'Estudis Urbans de la Universitat de les Illes Balears, Dr. Jesús M. González Pérez.

Foto-grup-curs-espanyol-2024

UIBIdiomes ha clausurat una nova edició del curs d'espanyol per a persones estrangeres, en què hi ha hagut una destacada diversitat de nacionalitats participants. Enguany, el programa ha rebut la participació de 114 estudiants procedents de 18 nacionalitats diferents, i s'ha consolidat com un referent per a aquells que volen aprendre o millorar l'espanyol.

OTRI-Malagqa

La Universitat de les Illes Balears (UIB) ha participat a la fira Transfiere celebrada a Màlaga els dies 20, 21 i 22 de març, a través d'un estand coordinat per la Direcció General de Recerca, Innovació i Transformació Digital del GOIB.

Catedra-Seu-21_03

La Càtedra Seu de Mallorca ha organitzat dues jornades destinades a enriquir el coneixement sobre la història i l'art sacre que presenten el cicle «Els Fonaments de l'Art Sacre. Vivències de Fe i Cultura».

Premis-catedra-Iberostar

La Càtedra de la Mar Iberostar, fruit de la col·laboració entre la Universitat de les Illes Balears (UIB) i el Grup Iberostar a través de la Iberostar Foundation, un total de 12 premis destinats a alumnes i joves investigadors per a la recerca, conservació i gestió del medi marí en la cinquena edició.

Job-day-2324

Una vegada més, el Job Day UIB ha reunit, en la dissetena edició, més de 165 empreses i entitats amb milers d'estudiants i graduats universitaris. Un esdeveniment per a la transició cap al món laboral que ha organitzat el Departament d'Orientació i Inserció Professional (DOIP) de la Fundació Universitat-Empresa de les Illes Balears (FUEIB).