FUEIB Notícies Càtedra Melià

img dades xifres 2019

L'Oficina de Transferència de Resultats d'Investigació (OTRI) i Projectes, que depèn de la Fundació Universitat-Empresa, té l'objectiu de dinamitzar les relacions entre la Universitat, les empreses i altres agents socioeconòmics. Anualment publica el document ‘Dades i Xifres’ per reflectir tota la tasca desenvolupada durant l’any anterior.

etourism

La Fundació Universitat-Empresa de les Illes Balears (FUEIB), amb la col·laboració de l'empresa Meliá Hotels Internacional (MHI), convoca la beca GABRIEL ESCARRER amb la finalitat de contribuir a l'excel·lència en la formació de joves, dotar-los d’un alt grau de qualificació, apostar pel seu talent, i enfocar la seva carrera professional cap al sector turisme.

Expert Universitari e-Tourism Meliá

El passat 10 de maig va tenir lloc la cerimònia de graduació dels alumnes de postgrau del curs d'Expert Universitari en e-Tourism: Comercialització i Màrqueting en línia, títol propi de la Universitat de les Illes Balears (24 ECTS). L'acte es va celebrar a Ca n'Oleo, edifici de la Universitat de les Illes Balears situat a Palma.

melia

Després de dotze anys de col·laboració, la companyia hotelera líder a Espanya ha mantingut la seva aposta per acostar-se al món acadèmic a través de la Càtedra Meliá Hotels International d'Estudis Turístics.

facultat turisme

La companyia hotelera Meliá Hotels International continua, després d'onze anys de col·laboració, reforçant els seus llaços amb el món acadèmic a través de la Càtedra d'Estudis Turístics. Aquesta iniciativa, impulsada pel president Gabriel Escarrer l'any 2002, té com a principal objectiu fomentar la qualitat i la consolidació dels estudis i la investigació del turisme.