FUEIB Notícies juny de 2019

piscina

Els productes químics són història a la piscina climatitzada de CampusEsport. A principis de mes es va posar en marxa el nou sistema de tractament d'aigua basat en l'electroporació per atacar els microorganismes sense afegir substàncies químiques. Es tracta d'una innovadora tecnologia que arriba a Mallorca de la mà de l'empresa Geodesic Innovations i Gispert Depuración de Aguas.

cts-lgtbi

La Seu d'Eivissa de la Universitat de les Illes Balears (UIB) acull, del 24 al 28 de juny, la vuitena edició del congrés internacional Critical Tourism Studies.

Seu Eivissa

El Congrés de Critical Tourism Studies, que aquest any ha recalat a la seu de la Universitat de les Illes Balears (UIB) a Eivissa, ha estat aquesta setmana un dels protagonistes del suplement ‘El Económico' del diari ‘Última Hora'.

competències emocionals

El passat dimecres, 12 de juny, el professorat i l'alumnat del postgrau d'Especialista Universitari en Aplicacions Docents i Professionals en Competències Emocionals va celebrar l'acte de cloenda de la primera edició d’aquest postgrau, un estudi propi de la UIB de 30 ECTS.

Beca ROBOT

La Fundació Universitat-Empresa de les Illes Balears (FUEIB) ha convocat la beca ROBOT en col·laboració amb la companyia ROBOT SA i l'Escola Politècnica Superior (EPS). Aquest ajut econòmic permetrà a un alumne cursar el Màster d'Enginyeria Industrial de forma gratuïta.

biodibal-balearia

La Fundació Baleària i la Fundació Universitat Empresa de les Illes Balears signaren ahir, dia 10 de juny, un acord de col·laboració pel qual l'entitat social de la naviliera dóna suport a BiodiBal, un projecte de protecció de la biodiversitat de les Illes Balears.

Polítiques Públiques

El Govern de les Illes Balears, el Consell de Mallorca i la Fundació Universitat-Empresa (FUEIB) continuen col·laborant per a la formació d'empleats públics i persones amb una titulació universitària i interès per la política o l'administració pública.

Projecte Vitivinis

El suplement ‘El Económico' del diari ‘Última Hora' ha publicat un reportatge sobre el Projecte Vitivinis, que cerca millorar la gestió integral del vinyar per obtenir un vi de més qualitat.

seu-menorca

L'Associació Espanyola de Professors Universitaris de Comptabilitat (ASEPUC) celebrarà la XI Jornada de Investigación en Docencia de la Contabilidad els pròxims 6 i 7 juny en la Seu de Menorca de la Universitat de les Illes Balears (UIB).