FUEIB Notícies maig de 2024

XECAT

La VI Trobada de Joves Investigadors de la SECAT cerca proporcionar una plataforma perquè les persones joves investigadores, en fase predoctoral i postdoctoral primerenca, puguin difondre els seus resultats en catàlisi.

notici

La Universitat de les Illes Balears (UIB), a través de la Fundació Universitat-Empresa de les Illes Balears MP i el Health Living Lab Son Espases (HLL SE), han donat a conèixer les persones guanyadores de la segona edició dels Premis Salut Innova, destinats a incentivar i promoure la innovació en el sector sanitari.

foto_eps

En el marc del Taller exprés d'emprenedoria «Construint el pont entre tecnologia i innovació: emprenent el camí cap a una tecnologia transformadora», s'ha lliurat un premi amb una dotació econòmica de 400 euros al projecte Ticket Vista, una plataforma de ticketing segura.

explorer_def

La idea d'una app de serveis de suport a les dones embarassades ha guanyat el primer premi del programa de suport a l'emprenedoria del Banc Santander i la Universitat de les Illes Balears. 
 
 

Radioac

El Laboratori de Radioactivitat Ambiental (LaboRA) de la Universitat de les Illes Balears organitza les XII Jornades de Qualitat en el Control de la Radioactivitat Ambiental, que representen un esdeveniment fonamental per a professionals dedicats a aquest àmbit.

Martech

MARTECH, que significa International WorkShop on Marine Technology, és un esdeveniment consolidat que té com a objectiu principal la presentació de resultats innovadors i l'intercanvi d'informació i punts de vista sobre els diferents camps de la tecnologia marina.

ESCOOP24

Els propers 30 i 31 de maig, a la Seu de la UIB a Menorca (Alaior), tindrà lloc el VII Congrés Internacional d'Economia Social EESCOOP. A l'esdeveniment es tractaran qüestions jurídiques, econòmiques i socials de les empreses de l'àmbit de l'economia social i de l'emprenedoria social.