FUEIB Notícies maig de 2022

hub1070

El Conseller de Fons Europeus, Universitat i Cultura, Miquel Company, com a president de la Fundació BIT, i el Rector de la UIB, Jaume Carot, com a president de la FUEIB, van signar el passat 18 de maig al ParcBIT un acord de col·laboració per crear el node regional dins el hub d'innovació Km 1070.

MOB2022

El congrés Microscale Ocean Biophysics 6.0 (MOB) es durà a terme del 22 al 27 de maig de 2022 a Mallorca amb la participació de vuitanta investigadors del medi marí procedents dels cinc continents.

carmona

Els dies 26 i 27 de maig de 2022 la UIB serà l'epicentre del moviment per a la feminització del dret privat. El VII Congrés Carmona: Mujer, Discapacidad y Derecho donarà respostes a les inquietuds sobre la invisibilitat de les qüestions de gènere en el món del dret privat.

explorer2022

La proposta «Illustrate Science», de Maria Antònia Forteza, ha estat triada com la millor idea del programa de suport a l'emprenedoria Explorer UIB 2022.

nins campusesport

Un any més CampusEsport organitza el seu tradicional programa d'estiu per a infants i joves. Les activitats estan programades per a finals de juny, el mes de juliol i principis de setembre.

vins-locals

El grup de recerca en Microbiologia de la Universitat de les Illes Balears (UIB) ha desenvolupat els darrers quatre anys el projecte «Estudi i multiplicació de llevats autòctons adaptats a les característiques de les varietats locals».