FUEIB Notícies juny de 2017

menorca

El doctor Jordi Llabrés, vicerector d'Innovació de la UIB, i el senyor  Bartomeu Mercadal Coll, propietari del taller artesanal Arixa Clarinets, han signat avui divendres un acord marc de col·laboració que vincula ambdues entitats amb la finalitat d'establir programes de cooperació, docència, recerca, innovació i transferència del coneixement en l'àmbit de la tecnologia d’impressió 3D.

banderes europa

El Centre Balears Europa (CBE) ha llançat una nova convocatòria de beques per regular un procediment de concurrència competitiva amb la finalitat de concedir quatre beques CBEuropa 2017 a titulats universitaris.

congrés CTS

Baix el títol «Understand tourism-change tourism, understand ourselves-change ourselves» la xarxa Critical Tourism Studies (CTS) celebrarà a Mallorca, del 25 al 29 de juny, un congrés internacional que esdevindrà en un marc de diàleg crític i esperançador sobre les realitats, moralitats i coneixements del present i el futur del turisme.

allotjament

L'edifici de Sa Riera (Palma) acollirà el pròxim dijous, 22 de juny, una jornada en la qual es tractaran l'impacte econòmic de les plataformes, els reptes legals de l'activitat de les plataformes d'allotjament, l'impacte social i territorial de les noves formes de turisme i el debat polític al voltant de les plataformes i l'allotjament col·laboratiu.

yuzz day

Aquest divendres, 16 de juny quatre emprenedors participants del programa formatiu ‘YUZZ Palma' han assistit a la trobada nacional de YUZZ "Joves amb Idees", organitzada a San Sebastian, a on s'han citat més de 500 emprenedors d’arreu de l’Estat.

inscripció residencia uib

La Residència d'Estudiants de la UIB, gestionada per la FUEIB, té obert el procés de sol·licitud de places pel curs acadèmic 2017-18, una vegada s'han publicat les notes de les proves d'accés a la Universitat.

cloenda mediació

Més d'un milenar d'alumnes dels màsters, postgraus i cursos d'especialització professional, gestionats d'UIBTalent Formació Avançada, celebraran a partir d'aquest mes de juny les cerimònies de cloenda i lliurament de diplomes de les seves titulacions.

reqomed bo

El Departament de Química de la Universitat de les Illes Balears (UIB) i la Reial Societat Espanyola de Química (RSEQ) organitzen la VIII Reunió de Química Orgànica de la Mediterrània, que tindrà lloc a Palma del 14 al 16 de juny de 2017.  

xilella

L'objectiu d'aquesta jornada és transmetre les evidències científiques que es coneixen fins al moment globalment sobre Xylella fastidiosa.