FUEIB Notícies juny de 2022

residencia

La Residència d'Estudiants de la Universitat de les Illes Balears (UIB) ja té obert el termini d'inscripcions per al curs 2022-23. S'hi ofereixen 97 habitacions individuals amb bany complet a partir de 577,80 euros al mes.

LLATZARET

Un any més el congrés internacional Critical Tourism Studies celebra la seva trobada a les Illes Balears. Després de l'edició de 2017 a Palma i de l'edició de 2019 a Eivissa, enguany aquestes jornades es duran a terme a Maó.

energia-solar

Del 20 al 22 de juny, el campus universitari acullà el 18è Congrés Ibèric i 14è Congrés Iberoamericà d'Energia Solar, que reuneix més de 150 tècnics i investigadors d'arreu del món en la cita més important i amb més tradició en l’àmbit de l’energia solar en llengua espanyola i portuguesa.

economia-alde

Els dies 9 i 10 de juny es durà a terme a Palma el XXIV Encuentro de Economía Aplicada, un esdeveniment impulsat per Applied Economic Analysis i la Associación Libre de Economía (ALdE), amb el suport del departament d'Economia Aplicada de la Facultat d'Economia i Empresa de la Universitat de les Illes Balears (UIB).

premis-iempren

La Universitat de les Illes Balears (UIB) i l'Institut d'Innovació Empresarial (IDI) del Govern de les Illes Balears llancen la primera convocatòria dels Premis Iemprèn, una iniciativa que vol reconèixer i premiar els millors treballs de fi de grau (TFG) i treballs de fi de màster (TFM) relacionats amb l'emprenedoria o la innovació.

generative-grammar

La Universitat de les Illes Balears (UIB) acull de l'1 al 3 de juny el 31th Colloquium on Generative Grammar.