FUEIB Notícies juliol de 2018

Mastercard

Amb el fi d'identificar solucions innovadores en l'àmbit fintech, Mastercard llança la 1a Edició de Mastercard Innovation Challenge, una competició que cerca idees innovadores de nous serveis o productes digitals que aportin valor diferencial i millorin l'experiència dels clients de diferents tipus d'actius del sector financer.

mta-eivissa

El passat divendres 27 de juliol l'Escola Universitària de Turisme d'Eivissa va acollir la cerimònia de graduació de la primera promoció del Màster en Gestió Turística (MTA). Títol propi de la UIB (65 ECTS), amb l'entrega de diplomes a catorze alumnes.

jornada eladio

La Fundació Caja de Ingenieros i Seed&Click obre el termini d'inscripció per a la VI Edició del seu Premi d'Emprenedoria. L’objectiu d’aquest premi és reconèixer el talent i l’excel·lència professional d’aquelles empreses que llancin nou projectes relacionats amb els àmbits de la Ciència, la Tecnologia, la Innovació i la Sostenibilitat.

cinuib

El passat dilluns va tenir lloc la presentació pública del projecte CINUIB, que duen a terme conjuntament investigadors del Grup Multidisciplinari en Oncologia Translacional (GMOT) de la Universitat de les Illes Balears (UIB) i de l'Hospital Comarcal d'Inca (HCIN) amb el suport de la Fundació Universitat-Empresa de les Illes Balears (FUEIB).

graves

«Mallorca és el Paradís, si pots resistir-ho». L'escriptora Gertrude Stein parlava així al seu amic Robert Graves sobre Mallorca, una illa que enguany acull el 14è Congrés Internacional Robert Graves del 10 al 14 de juliol, gràcies a la Societat Robert Graves, la Fundació Robert Graves i la UIB, tres entitats que col·laboren des del 1995 en l’organització d’aquest congrés bianual.

cdelamar

El Rector de la Universitat de les Illes Balears, doctor Llorenç Huguet, i la vicepresidenta del Grup Iberostar, senyora Glòria Fluxà, han signat un conveni de col·laboració per a la creació de la Càtedra del Mar Iberostar, que dirigirà el doctor Guillem Mateu, professor del Departament de Biologia de la UIB.