FUEIB Notícies abril de 2024

Trobada-Mini

La Universitat de les Illes Balears serà amfitriona de la XVII Trobada Estatal de la Xarxa d'Unitats d'Igualtat de Gènere per a l’Excel·lència Universitària (RUIGEU).

IAEA_Mini

Del 8 al 10 de maig, el CaixaForum de Palma, Grand Hotel, acollirà el 28è congrés internacional de l'IAEA (International Association of Empirical Aesthetics).

cat-ins-news

La Càtedra de la Insularitat, resultat de la col·laboració entre la Universitat de les Illes Balears (UIB) i la Conselleria d'Economia, Hisenda i Innovació, i gestionada per la Fundació Universitat-Empresa de les Illes Balears (FUEIB), ha organitzat un seminari titulat «Els reptes de la insularitat: Unió Europea, transports i costos» el 26 d'abril a la sala d’actes de l’edifici Sa Riera.

Quantum

El progrés en la ciència ha de traduir-se no només en coneixements, descobriments i avanços tecnològics més profunds i interdisciplinaris, sinó també en millores importants en la inclusió i la diversitat.

Dades-24-OTRI

Els resultats de la recerca aplicada i la transferència de coneixement que es duu a terme a la Universitat de les Illes Balears varen generar durant l'exercici 2023 uns ingressos de 6.132.167 euros, segons l'Oficina de Transferència de Resultats d’Investigació de la Universitat de les Illes Balears (OTRI).

Sobrasada

La UIB i el Consell Regulador de la Denominació Específica IGP Sobrassada de Mallorca s'uneixen per potenciar la recerca i la promoció d'aquesta especialitat gastronòmica.

AbandonoFP

L'edifici Sa Riera, de la Universitat de les Illes Balears (UIB) a Palma, serà l'escenari del seminari internacional titulat «Prevenció de l'abandonament a FP: nous indicadors i estratègies», els propers 22 i 23 d'abril de 2024.

Noticica-Can-Oleo

El passat 12 d'abril es va celebrar el seminari «Accés a l'habitatge en la ciutat turística», organitzat per la Càtedra d'Estudis Urbans, fruit del conveni de la Universitat de les Illes Balears (UIB) amb la Conselleria de Turisme, Cultura i Esports del Govern de les Illes Balears (GOIB).

Not-2

Els dies 5 i 6 d'octubre de 2023 varen tenir lloc dues conferències a localitats diferents. La primera, a l'IME, Institut Menorquí d'Estudis, a Maó; la segona, a Ca n'Oleo, a Palma.

Noti-1

El dia 23 de febrer de 2024 hi va haver una reunió a la Conselleria d'Habitatge, Territori i Mobilitat del Govern de les Illes Balears, entre la consellera, la Sra. Marta Vidal, i el director de la Càtedra d'Estudis Urbans de la Universitat de les Illes Balears, Dr. Jesús M. González Pérez.