FUEIB Notícies juny de 2016

vespapp

A final de 2015, el Laboratori de Zoologia del Departament de Biologia de la UIB, amb el suport dels apicultors, va confirmar la presència a Mallorca de la vespa asiàtica, una espècie de vespa exòtica invasora. La vespa asiàtica s'alimenta d'abelles, de manera que la seva arribada pot provocar un greu desequilibri de l'ecosistema, atès que les abelles pol·linitzen la major part de plantes, tant cultivades com silvestres.

jkñljgñkl

Els pròxims 24 i 25 de maig l'edifici Antoni Maria Alcover i Sureda del campus de la Universitat de les Illes Balears (UIB) acollirà les jornades Open Science: A framework for accessibility, transparency and integrity of scientific research, amb l'objectiu d’incentivar l’accessibilitat de la ciència a la ciutadania.

Enginyeries UIB i Empresa

L'Escola Politècnica Superior de la UIB posa en marxa un programa d'activitats per incentivar l'enginy, la creativitat i la innovació en l'àmbit de l’enginyeria, les matemàtiques i l’edificació entre els alumnes de primària i secundària i per donar a conèixer les possibilitats laborals que ofereixen els seus estudis.

Sin-título-1

El pròxim dilluns, 27 de juny, a les 19 hores, l'entitat CaixaFòrum Palma acollirà el lliurament de diplomes i l'acte de cloenda de la IV edició del postgrau d’Expert Universitari en Resolució de Conflictes Civils i Mercantils mitjançant la Mediació, un títol propi de la Universitat de les Illes Balears (UIB) de 15 ECTS.

lenguas

UIBTalent Formació Avançada ofereix als professors de segones llengües i estrangeres, així com a altres professionals relacionats amb l'ensenyament i l'aprenentatge de llengües, un curs pràctic de formació i actualització universitària sobre l'ensenyança d'ELE i segones llengües.

Resi

La Residència d'Estudiants de la Universitat de les Illes Balears ha obert el termini d'inscripcions per al curs 2016-17, una vegada més, amb les mateixes tarifes del curs acadèmic anterior.

ISCI

L'Escola Nacional de Medicina en el Treball de l'Institut de Salut Carlos III (ENMT-ISCIIII) i la Universitat de les Illes Balears (UIB) continuen amb el postgrau d’Expert Universitari en Malalties Professionals, un curs que compta amb la col·laboració de l’Associació de Serveis de Prevenció Aliens (ASPA).