FUEIB Notícies gener de 2019

jornada2

El Vicerectorat d'Innovació i Relacions Institucionals, l'Oficina de Transferència de Resultats d’Investigació (OTRI) de la FUEIB i la Càtedra Santander-UIB d’Innovació i Transferència del Coneixement (CSUIT) organitzen conjuntament la V Jornada d’Innovació i Transferència de la UIB, que tindrà lloc dia 7 de febrer al campus de la UIB.

Fundraising càncel colorectal

L'Oficina Fundraising UIB ha estat treballant en una campanya de recaptació de fons per a la investigació d'un diagnòstic del càncer colorectal i, tal com ha recollit el suplement 'El Económico' del diari 'Última Hora', s'han aconseguit 10.000 euros.

cinuib

La UIB, a través de la doctora Maria del Pilar Roca Salom, catedràtica de Biologia Fonamental i Ciències de la Salut, va posar en marxa el mes de juliol passat una campanya de recaptació de fons mitjançant l'Oficina Fundraising de la Universitat per al projecte Còlon-Inca-UIB (CINUIB).

cambra-mallorca

El Rector de la Universitat de les Illes Balears, doctor Llorenç Huguet, el director de la Fundació Universitat-Empresa, senyor Luis Vegas, i el President de la Cambra de Comerç de Mallorca, senyor Antoni Mercant, han mantingut recentment una trobada per generar sinergies entre la principal entitat que promou el foment econòmic i empresarial i la comunitat universitària.

explorer2019

 La Universitat de les Illes Balears i PalmaActiva van donar ahir el tret de sortida al programa Explorer "Joves amb Idees", una iniciativa per al jovent d'entre 18 i 31 anys amb inquietuds per emprendre, dirigit a persones amb idees innovadores i interès en desenvolupar-les amb enfocament de negoci.

emprenbit

El Programa MiroinCube 2019 neix amb l'objectiu d'incentivar la participació d'alumnes universitaris de fi de grau o màster en un concurs d'idees innovadores a l'àmbit del Turisme i la Mobilitat.

DOIP

El suplement 'El Económico' del diari 'Última Hora' ha publicat un article sobre la Fundació Universitat-Empresa de les Illes Balears (FUEIB) i el seu funcionament. La notícia resumeix el que fa cada un dels departaments.

gem

El rector de la UIB, Llorenç Huguet, i el conseller de Treball, Iago Negueruela, han presentat la primera edició de l'informe Global Entrepreneurship Monitor (GEM) de les Illes Balears, un observatori internacional del fenomen emprenedor, que es desenvolupa amb periodicitat anual.