FUEIB Notícies març de 2017

TrobadaRUEPEP

El rector de la Universitat de les Illes Balears (UIB), doctor Llorenç Huguet, el president de la Xarxa Universitària d'Estudis de Postgrau i Educació Permanent (RUEPEP), doctor Juan Ramón Velasco, i el director general de Política Universitària i Ensenyament Superior , doctor Juan José Montaño, han inaugurat aquest matí la XVI Trobada de la RUEPEP.

publicacio dossier doip

El senyor Luis Vegas, director de la Fundació Universitat-Empresa de les Illes Balears (FUEIB); la doctora Margalida Payeras, vicerectora d'Alumnes, Titulats i Ocupabilitat; i el doctor Llorenç Huguet, rector de la Universitat de les Illes Balears (UIB), han presentat els resultats del primer estudi d'inserció laboral dels graduats de la Universitat de les Illes Balears.

Les dades completes poden consultar-se al dossier de resultats.

ruepep

La Universitat de les Illes Balears (UIB) i la Fundació Universitat-Empresa de les Illes Balears (FUEIB) esdevenen entitats amfitriones de la setzena Trobada de la Xarxa Universitària d'Estudis de Postgrau i Educació Permanent (RUEPEP).

foto

El dissabte 8 d'abril la sala d'actes de l’edifici Gaspar Melchor de Jovellanos, de la Universitat de les Illes Balears (UIB), acollirà l’acte de cloenda de la I edició del postgrau d’Expert Universitari en Matemàtiques a l’Educació Primària, un títol propi de la UIB impulsat pel Departament de Matemàtiques i Informàtica de la UIB i l’Institut de Recerca i Innovació Educativa (IRIE).

jornada acceleració

L'Oficina de Transferència de Resultats d'Investigació (OTRI) de la Fundació Universitat-Empresa de les Illes Balears, en el marc de l’Enterprise Europe Network (EEN), celebrà ahir la jornada 'Acceleració de Projectes: Del laboratori al mercat'.

tallers

Des del Departament d'Orientació i Inserció Professional (DOIP) s'organitzen de forma periòdica els tallers "Ocupa't a Fons", una eina per orientar a totes aquelles persones que volen fer pràctiques o millorar la seva situació laboral de la mà de la Universitat de les Illes Balears (UIB).

investigadors

Segons la Directiva 2010/31/ UE del Parlament Europeu i del Consell, els edificis consumeixen el 40% d'energia a la UE. En el cas de les Illes Balears, les dades són més significatives. Els edificis contaminen més que tot el transport considerat en el seu conjunt (vaixells, avions, cotxes, camions, etc.).

fòrumuib

La Universitat de les Illes Balears (UIB) esdevindrà un espai de trobada entre les empreses i els estudiants universitaris gràcies a l'11è Fòrum de l'Ocupació, que tindrà lloc els dies 15 i 16 de març de 2017.

logo narcolepsy

Els propers 18 i 19 de març la ciutat de Palma acull la vuitena Jornada Europea de la Narcolèpsia "Together for better care", que es durà a terme a les instal·lacions del CaixaFòrum (Gran Hotel). Aquest esdeveniment l'impulsen l'European Narcolepsy Network (EU-NN) i l’Associació Espanyola de Pacients amb Narcolèpsia i Hipersòmnies (AEN) amb el suport d’UIBCongrés.

mostres-laboratori

La Fundació Universitat-Empresa de les Illes Balears (FUEIB), en el marc de la xarxa Enterprise Europe Network (EEN), organitza a jornada "Acceleració de projectes: del laboratori al mercat".