FUEIB Notícies abril de 2023

solar access 2021

La Universitat de les Illes Balears (UIB) tornarà a posar el focus en l'energia solar gràcies a la celebració de la 4th International Conference on Solar Technologies & Hybrid Mini Grids.

dades otri

Els resultats de la recerca aplicada i la transferència de coneixement que es duu a terme a la Universitat de les Illes Balears varen generar durant l'exercici 2022 uns ingressos rècord de 8.184.904 euros, segons les dades que ha presentat avui l'Oficina de Transferència de Resultats d'Investigació de la Universitat de les Illes Balears (OTRI). 

iberostar

La Càtedra de la Mar Iberostar va atorgar ahir 12 beques a alumnat i joves investigadors de la Universitat de les Illes Balears (UIB) per a la recerca, conservació i gestió del medi marí. Les beques es concedeixen a treballs fi de grau i fi de màster, així com a projectes de recerca i mobilitats de doctorat.

sargantana

L'Associació Herpetològica Espanyola (AHE) i l'Associação Portuguesa de Herpetologia (APH) celebraran a Balears un esdeveniment centrat en el problema de les invasions biològiques a les illes i els seus efectes negatius sobre la fauna autòctona.

oficina-fundraising

El projecte Investigació en càncer de mama (InCaM) ha tornat a rebre una aportació solidària de 5000 euros de l'associació Feim Camí per Viure. Aquests doblers han estat recollits per aquesta entitat a través de l'organització d'activitats solidàries, que ara revertiran a fer possible el projecte del Grup Multidisciplinari d'Oncologia Translacional (GMOT) de la UIB.

mrmi

L'experiència demostra que una resposta adequada als accidents està determinada per molts de components, com l'actuació prehospitalària, el transport i la coordinació, entre altres. Per això, la capacitació i l'avaluació efectiva d'experiències passades és vital a l'hora d'aprendre i millorar.