FUEIB Notícies Congressos i Jornades

CIES

Del 19 al 21 de juny, Évora, Portugal, serà l'escenari del XIX Congrés Ibèric i XV Congrés Iberoamericà d'Energia Solar. Aquest esdeveniment destacarà l'energia solar tèrmica per a processos domèstics i industrials, l'energia fotovoltaica i els sistemes d'emmagatzematge i gestió.

Congres

El VIII Congrés Internacional de la xarxa científica CHARTA arriba a la Universitat de les Illes Balears (UIB), concretament, a l'edifici Sa Riera (Palma) i l'edifici Ramon Llull, del 19 al 21 de juny de 2024.

XECAT

La VI Trobada de Joves Investigadors de la SECAT cerca proporcionar una plataforma perquè les persones joves investigadores, en fase predoctoral i postdoctoral primerenca, puguin difondre els seus resultats en catàlisi.

Radioac

El Laboratori de Radioactivitat Ambiental (LaboRA) de la Universitat de les Illes Balears organitza les XII Jornades de Qualitat en el Control de la Radioactivitat Ambiental, que representen un esdeveniment fonamental per a professionals dedicats a aquest àmbit.

Martech

MARTECH, que significa International WorkShop on Marine Technology, és un esdeveniment consolidat que té com a objectiu principal la presentació de resultats innovadors i l'intercanvi d'informació i punts de vista sobre els diferents camps de la tecnologia marina.

ESCOOP24

Els propers 30 i 31 de maig, a la Seu de la UIB a Menorca (Alaior), tindrà lloc el VII Congrés Internacional d'Economia Social EESCOOP. A l'esdeveniment es tractaran qüestions jurídiques, econòmiques i socials de les empreses de l'àmbit de l'economia social i de l'emprenedoria social.

Trobada-Mini

La Universitat de les Illes Balears serà amfitriona de la XVII Trobada Estatal de la Xarxa d'Unitats d'Igualtat de Gènere per a l’Excel·lència Universitària (RUIGEU).

IAEA_Mini

Del 8 al 10 de maig, el CaixaForum de Palma, Grand Hotel, acollirà el 28è congrés internacional de l'IAEA (International Association of Empirical Aesthetics).

Quantum

El progrés en la ciència ha de traduir-se no només en coneixements, descobriments i avanços tecnològics més profunds i interdisciplinaris, sinó també en millores importants en la inclusió i la diversitat.

AbandonoFP

L'edifici Sa Riera, de la Universitat de les Illes Balears (UIB) a Palma, serà l'escenari del seminari internacional titulat «Prevenció de l'abandonament a FP: nous indicadors i estratègies», els propers 22 i 23 d'abril de 2024.