FUEIB Notícies octubre de 2017

talentic

La consultora tecnològica Informàtica El Corte Inglés (IECISA) i la Universitat de les Illes Balears (UIB) lliuraren el passat divendres els guardons de la segona edició dels Premis TalenTIC d'IECI a la innovació TIC per a treballs de fi de grau (TFG) i treballs de fi de màster (TFM) dirigits a l'aplicació d'una innovació TIC.

Dual_inici curs

S'ha inaugurat a l'edifici Sa Riera el curs de Formació Dual en informàtica i comunicacions, impulsat per l'Associació Balear d'Empreses GSBIT i la Fundació Universitat-Empresa (FUEIB), amb la col·laboració del Servei d'Ocupació de les Illes Balears (SOIB) i el Servei Públic d'Ocupació Estatal (SEPE).

ENFERM

El Col·legi Oficial d'Infermeria de les Illes Balears i la Universitat de les Illes Balears organitzen aquest congrés sota el lema «Generant evidències per millorar la salut de les persones»

icape

El conseller de Treball, Comerç i Indústria, Iago Negueruela, i el rector de la Universitat de les Illes Balears, Llorenç Huguet, han signat aquest matí un conveni per crear la Càtedra ICAPE, un projecte d'impuls a l'emprenedoria i la generació de nous projectes empresarials.

lliga debatr

Parlar bé i expressar-se adequadament és molt important per a la vida professional i per a les relacions socials. I si en alguns casos és com un do natural, en altres requereix un entrenament conscient per assolir el millor nivell de comunicació possible.

foto fundraising

El pròxim 26 d'octubre, a les 10.30 hores a la Sala de Graus de l'edifici Antoni Maria Alcover, es farà la presentació de l’Oficina Fundraising UIB i l’exposició del portal públic de finançament col·lectiu (crowdfunding) Precipita.

vespapp

A final de 2015, el Laboratori de Zoologia del Departament de Biologia de la UIB, amb el suport dels apicultors, va confirmar la presència a Mallorca de la vespa asiàtica, una espècie de vespa exòtica invasora.

residencia

Els pròxims 20 i 21 d'octubre tindrà lloc a Ciutadella la quarta edició de la Fira d'Ensenyaments Superiors, un esdeveniment organitzat per l'Ajuntament de Ciutadella dirigit als estudiants que en pròximes dates han de triar els seus estudis superiors.

brokerage sove

Del dia 1 al dia 6 d'octubre de 2017, la ciutat de Palma va acollir el 7th International Congress of the Society for Vector Ecology (SOVE), organitzat conjuntament per la Universitat de les Illes Balears (UIB) i The Society for Vector Ecology.

jornades comunicació

Calvià serà la seu de les I Jornades de Comunicació des de les Administracions Públiques, que se celebraran els dies 16 i 17 de novembre. Les jornades estan coorganitzades per l'Ajuntament de Calvià, l'Escola Balear d'Administració Pública i la UIB, a través d'UIBCongrés -servei d'organització de congressos de la FUEIB-, i amb el suport del Govern, el Consell de Mallorca, IB3 i Ràdio Calvià.