DOIP Blog d'orientació professional

Contractació
renuncia-laboral

Acomiadar-se d'una empresa pot ser una experiència emotiva i, de vegades, difícil, especialment si has passat molt de temps treballant-hi. Això no obstant, és important fer-ho correctament per mantenir una bona relació amb l'empresa i els teus companys i companyes de feina.

contracte

El contracte laboral es defineix com aquell acord entre la persona treballadora i l'empresa/entitat contractant en el qual la primera es compromet a prestar determinats serveis a canvi d'una remuneració. Però, coneixes els diferents models de contracte?

contractes

Coneixes la diferència entre un conveni de pràctiques i un contracte en pràctiques? Són el mateix les pràctiques curriculars i les extracurriculars?

temps

Us ha passat mai que heu quedat sense feina, heu expressat la vostra «desesperació» i heu sentit incomprensió? Sí?, no us preocupeu més, que nosaltres sí que us comprenem! Per això, us proposam cinc alternatives en les quals podríeu invertir el temps en aquesta etapa per intentar fer-la al més profitosa possible.

contractes

El 80 per cent de les ofertes d'ocupació romanen ocultes al mercat laboral. Això és degut al fet que moltes empreses opten per no fer públiques aquestes ofertes, per motius de confidencialitat o com a part de la seva estratègia empresarial; així poden recórrer a les seves pròpies vies de reclutament, a intermediaris o agafar com a referència persones de confiança.