DOIP Blog d'orientació professional

IA

Un  dels progressos més significatius d'aquests darrers temps ha estat el gran èxit de la Intel·ligència Artificial que s'ha popularitzat en diferents àmbits des de la robòtica a la gestió del trànsit.

Pràctiques

Començar els estudis universitaris pot ser molt més que només assistir a classes i obtenir els crèdits necessaris per graduar-te. És una oportunitat per explorar passions, desenvolupar habilitats i construir una base per al teu futur professional.

Carta-Rec

Quan es tracta de seleccionar un candidat/a, les empreses aprecien la possibilitat de conèixer de primera mà les impressions que has deixat en posicions laborals anteriors.

100Ocup

Quan ens plantejam trobar una ocupació especialitzada o afí al nostre objectiu professional, potser necessitarem aplicar una estratègia per tal d'aconseguir-la i, evidentment, activar processos clau per tal d'arribar a la nostra meta final.

Blog-Job-Day-2024

El Job Day és la vostra oportunitat! Les fires d'ocupació són esdeveniments cabdals tant per als ocupadors com per als qui cerquen feina, i ho són per raons diverses:

Joves-Qualificats

Sovint les persones que recorren al Servei d'Orientació Laboral tenen poca informació al respecte. Amb l'objectiu d’aclarir alguns dels aspectes que generen més dubtes, s’han publicat diverses entrades en aquest blog relacionades amb el sector públic.