DOIP Blog d'orientació professional

practiques

Ets estudiant de la UIB? Ara que estam a punt de començar un nou curs acadèmic, t'has plantejat la possibilitat de fer pràctiques extracurriculars? Si finalment has decidit fer pràctiques extracurriculars, bona decisió, sempre que puguis compaginar-les amb les obligacions acadèmiques i altres ocupacions.

feina mallorca

Tant si ets una persona que fa anys que estudiaves fora com si has arribat fa poc a Mallorca, et volem facilitar el teu procés de recerca de feina. Cada territori té unes peculiaritats o uns serveis propis on cercar feina, és per aquest motiu que creiem que aquesta llista pot ser del teu interès. Esperam que et sigui d'ajuda! 

punts forts

«Quins són els teus punts forts i els teus punts febles?» és una de les preguntes que segur que has sentit en una entrevista laboral o, com a mínim, en deus haver sentit a parlar quan et preparaves per a aquest gran dia.

mooc

Segur que has sentit a parlar de l'apartat «Formació complementària» que usualment incorporam al c. v., però, què hi has d'incloure? Quan parlam de complements formatius, ens referim a formacions no oficials o no reglades i, dins aquesta categoria, trobam els MOOC.

transició

Hi ha molts estudiants que, just en haver acabat la carrera, volen tenir el lloc de treball ideal, el lloc de treball per al qual s'han format.

La realitat, però, generalment sol ser una altra, i la primera cosa que els pot ajudar és acceptar-la.

voluntariat

Sabies que a través de l'Oficina de Cooperació al Desenvolupament i Solidaritat (OCDS) de la UIB pots trobar el voluntariat que cerques?

Només t'has d’apuntar al Portal, definir-hi el teu perfil, disponibilitat i preferències, i així podràs rebre els resultats que s’adaptin més bé a les teves característiques i decidir si ha arribat la teva oportunitat de fer un voluntariat.