DOIP Blog d'orientació professional

Curriculum
100Ocup

Quan ens plantejam trobar una ocupació especialitzada o afí al nostre objectiu professional, potser necessitarem aplicar una estratègia per tal d'aconseguir-la i, evidentment, activar processos clau per tal d'arribar a la nostra meta final.

Ajut-Practiques

Has superat la primera meitat dels estudis universitaris a la UIB? Curses estudis de postgrau a la UIB?

És el moment de posar en pràctica el que has après a l'aula. Coneixes les pràctiques extracurriculars?

certtificat-prof

Al llarg de la vida ens poden sorgir la necessitat o les ganes de canviar el nostre rumb professional. Per fer-ho, haurem d'obrir-nos nous camins al mercat laboral i, per aconseguir-ho, la formació pot ser una bona opció.

cv-investigacio

En altres entrades del nostre blog hem parlat sobre com estructurar un CV i del contingut que ha de tenir cada una de les seves seccions. No obstant això, si et dediques o vols dedicar-te al món de la investigació, el teu CV tindrà apartats específics.

tipus-cv

Hi ha molts de models de CV i no n'hi ha cap que sigui millor o pitjor que un altre. La qüestió és fer servir el que reflecteixi més bé el nostre perfil i que s'ajusti al màxim a l’oferta a la qual l’enviem.

blog-cv

No tens experiència relacionada amb la feina que t'agradaria fer? Has acabat o estàs a punt d'acabar els estudis i has de començar a cercar feina?