DOIP Blog d'orientació professional

DOIP
IA

Un  dels progressos més significatius d'aquests darrers temps ha estat el gran èxit de la Intel·ligència Artificial que s'ha popularitzat en diferents àmbits des de la robòtica a la gestió del trànsit.

Pràctiques

Començar els estudis universitaris pot ser molt més que només assistir a classes i obtenir els crèdits necessaris per graduar-te. És una oportunitat per explorar passions, desenvolupar habilitats i construir una base per al teu futur professional.

Blog-Job-Day-2024

El Job Day és la vostra oportunitat! Les fires d'ocupació són esdeveniments cabdals tant per als ocupadors com per als qui cerquen feina, i ho són per raons diverses:

Joves-Qualificats

Sovint les persones que recorren al Servei d'Orientació Laboral tenen poca informació al respecte. Amb l'objectiu d’aclarir alguns dels aspectes que generen més dubtes, s’han publicat diverses entrades en aquest blog relacionades amb el sector públic.

Ajut-Practiques

Has superat la primera meitat dels estudis universitaris a la UIB? Curses estudis de postgrau a la UIB?

És el moment de posar en pràctica el que has après a l'aula. Coneixes les pràctiques extracurriculars?

Administracio-Publica

Vols fer feina a l'administració pública? Coneixes quins tipus de relacions laborals  o categories existeixen? És important conèixer-les per saber quina s’adapta més al teu objectiu professional.