DOIP Blog d'orientació professional

estres-laboral

Segurament hàgiu sentit a parlar d'aquests dos conceptes, però sabríeu definir què és exactament l'estrès? Es tracta d’una resposta d’activació biològica inespecífica que es produeix al propi organisme davant una demanda externa que pugui suposar una amenaça per al nostre equilibri.

candidatura-fira-ocupacio

Les fires d'ocupació són una gran oportunitat per fer contactes amb empreses i entitats i per presentar-te cara a cara; és el lloc ideal per deixar el teu currículum i la teva carta de presentació, i on podràs conèixer diferents empreses i entitats que t'informaran de primera mà sobre els perfils professionals que cerquen.

preguntes entrevista

Normalment, abans de donar per finalitzada una entrevista de feina, la persona entrevistadora sol demanar si tens qualque dubte. Aquest és un moment important que has de saber aprofitar molt bé.

cv-investigacio

En altres entrades del nostre blog hem parlat sobre com estructurar un CV i del contingut que ha de tenir cada una de les seves seccions. No obstant això, si et dediques o vols dedicar-te al món de la investigació, el teu CV tindrà apartats específics.

LinkedIn

Avui en dia les xarxes socials han assolit un paper molt rellevant en la societat. Dins l'àmbit professional, LinkedIn s'ha convertit en una de les més potents, i és que permet trobar oportunitats laborals, connectar amb professionals del sector, publicar articles i, sobretot, donar-se a conèixer.

oposicions

Una oposició és el procés de selecció de personal per accedir als llocs de treball de l'administració pública: