DOIP Blog d'orientació professional

banner_idiomes

En un mercat laboral de cada vegada més competitiu i global, saber idiomes us pot fer destacar, això és inqüestionable. Dominar una segona o tercera llengua és un recurs imprescindible que millorarà les vostres oportunitats laborals. Ara bé, sabeu com ho heu de reflectir al CV?

analitza el mercat

Has pensat alguna vegada que no t'apuntaràs a una oferta de feina perquè no tens experiència?, o perquè creus que no tindràs possibilitats perquè no acabes d'encaixar amb el que es demana o s’espera de tu?, t’has parat a veure què demana realment el mercat de treball?

blog-foto

Aquest és un dels dubtes que podem tenir a l'hora de crear el currículum. I, què et contestam? O sí o no, depèn.

Per una banda, a l'Estat espanyol normalment se n’hi inclou. Segons algunes enquestes, en  els processos de selecció, els currículums amb fotografia tenen el triple de visualitzacions que els que no  n’inclouen.

temps

Us ha passat mai que heu quedat sense feina, heu expressat la vostra «desesperació» i heu sentit incomprensió? Sí?, no us preocupeu més, que nosaltres sí que us comprenem! Per això, us proposam cinc alternatives en les quals podríeu invertir el temps en aquesta etapa per intentar fer-la al més profitosa possible.

erasmus

Diuen que la vida de cadascú comença al mateix punt on acaba la pròpia zona de confort. Viure l'experiència d'anar-se’n d’Erasmus és, sense cap dubte, una de les vivències més enriquidores de l’etapa universitària. Vols saber per què?

killer

Sabem com és d'important preparar-se per a una entrevista de treball amb deteniment: estudiar l'empresa, la vestimenta i preveure respostes a possibles preguntes, entre d’altres. Però, què passa amb les killer questions?