FUEIB Notícies febrer de 2021

piscina

D'acord amb la normativa sanitària publicada avui al Butlletí Oficial de les Illes Balears, les instal·lacions esportives de la UIB amplien els serveis oferts als usuaris a partir del dimarts, 2 de març.

Aquestes són les principals novetats:

plataformes digitals

Sus al Congrés Jurídic Internacional de Plataformes Digitals, una trobada científica en línia promoguda pel CEDIB, grup de recerca en Dret i Noves Tecnologies de la Universitat de les Illes Balears (CEDIB), durant els dies 16 i 17 de febrer.

capsules 2021

Les càpsules d'èxit professional tornen aquesta primavera amb noves sessions per millorar les competències professionals. Es presenten com una oportunitat per als assistents per adquirir coneixements sobre qüestions d'important rellevància com la marca personal, parlar bé en públic o obtenir els primers clients a un projecte d'emprenedoria.

img blog noticia

El Departament d'Orientació i Inserció Professional (DOIP) de la UIB ha llançat recentment un blog d'orientació professional a on s’hi relaten experiències, consells i bones pràctiques relacionades amb l’accés al mercat laboral i les pràctiques en empreses.