FUEIB Notícies gener de 2020

EEN OTRI

L'Enterprise Europe Network (EEN) és el centre d'atenció aquesta setmana a ‘El Económico’, suplement del diari ‘Última Hora’. Aquesta xarxa és una de les vies de la Universitat de les Illes Balears (UIB) per connectar-se a Europa.

Job Day UIB

El Job Day UIB 2020 és un dels temes que tracta aquest divendres el setmanari ‘El Económico', del diari ‘Última Hora'. Aquest any se celebrarà durant dos dies, 10 i 11 de març, amb una jornada dedicada a empreses de tots els sectors i l’altra especialitzada en companyies tecnològiques.

epos

La European Pediatric Orthopedic Society (EPOS), l'Hospital Universitari Son Espases i la Facultat de Medicina de la Universitat de les Illes Balears (UIB) organitzen l'EPOS Advanced Course: Hip Surgery from Infancy to Young Adulthood, formació que té l’objectiu d’ampliar els coneixements en cirurgia ortopèdica del maluc, especialment en infants i adolescents.

Miro In Cube

La tercera edició del concurs d'innovació turística Miro In Cube ja es troba en marxa. Es tracta d'una competició d’idees en l’àmbit del turisme. S’organitzarà de manera simultània a tres incubadores en Palma, Barcelona i Perpinyà. 

Serveis Cientificotècnics

‘El Económico', suplement del diari ‘Última Hora', publica aquest divendres un reportatge sobre els Serveis Cientificotècnics (SCT) de la Universitat de les Illes Balears (UIB), una eina que proporciona a investigadors i empreses l’ajuda necessària per realitzar els seus projectes.

ctndd 2020

Avui migdia l'edifici de Son Lledó (campus UIB) ha acollit l'acte de presentació de la segona edició de la iniciativa #CongrésTéNomDeDona, una reivindicació impulsada per UIBCongrés que vol reconèixer el paper de les dones investigadores de la Universitat de les Illes Balears (UIB).

carmena

L'edifici Guillem Cifre de Colonya va acollir ahir horabaixa, 9 de gener, una conferència oberta a càrrec de la jurista i ex batllessa de Madrid, Manuela Carmena, en el marc del Màster en Gestió de Polítiques Públiques. Títol propi de la UIB (66 ECTS).

EPOS Curs

El paper de la cirurgia ortopèdica pediàtrica és clau per garantir la millor qualitat de vida per a aquells nins que sofreixen malformacions al maluc. Aquest és el tema sobre el qual versa el ‘Curs avançat de cirurgia del maluc des de la infància fins a l'edat adulta' que s’organitza a l’hospital de Son Espases.