FUEIB Notícies juliol de 2020

img dades xifres 2019

L'Oficina de Transferència de Resultats d'Investigació (OTRI) i Projectes, que depèn de la Fundació Universitat-Empresa, té l'objectiu de dinamitzar les relacions entre la Universitat, les empreses i altres agents socioeconòmics. Anualment publica el document ‘Dades i Xifres’ per reflectir tota la tasca desenvolupada durant l’any anterior.

qualificats

Sis persones joves recentment graduades han passat els darrers 15 mesos a la Fundació Universitat-Empresa de les Illes Balears (FUEIB) com a part del programa SOIB Jove-Qualificats Sector Públic Instrumental/Ajuntaments 2019.

blockchange

L'agenda 2030 per al Desenvolupament Sostenible de les Nacions Unides declara que no pot haver desenvolupament sostenible sense igualtat de gènere. Per avançar de manera ferma cap a aquest camí és indispensable aturar la violència, el maltractament i l'assetjament en l'àmbit intrafamiliar, agreujada durant el confinament per COVID-19.

càtedra de la mar

Per segon any consecutiu, la Càtedra de la Mar Iberostar obre el procés de sol·licitud d'ajuts per fomentar la investigació en ecologia marina. Fins a onze projectes de la Universitat de les Illes Balears (UIB) es podran beneficiar en aquesta segona edició d'aquesta aportació econòmica.

Orientació Virtual

Aprofita l'estiu i demana una sessió d'orientació professional virtual. Durant aquests darrers mesos, el Departament d’Orientació i Inserció Professional (DOIP) ha atès a desenes d’usuaris des de casa que volien potenciar el seu perfil per trobar feina. Amb la nova normalitat, aquest servei per videoconferència continuarà oferint-se durant les pròximes setmanes.