DOIP Blog d'orientació professional

eivissa-formentera

Eivissa sempre ha estat un niu d'oportunitats laborals. Ara, igual que ha passat amb la resta del país, trobar-hi feina s'ha complicat, i cal que focalitzem els esforços per tenir èxit en la recerca. Des del DOIP et donam alguns consells que et poden ajudar a trobar feina a Eivissa i Formentera en aquests moments particulars.

blog

La típica pregunta que tothom es fa: Com puc fer feina d'allò que he estudiat i m'agrada si no tenc experiència?! No et preocupis! Et donarem tota una sèrie d’estratègies perquè puguis tenir en compte a l'hora d’adquirir aquesta experiència que les empreses tant et demanen!

post-blog

Et costa trobar ofertes que realment encaixin amb el teu perfil professional? Vols fer pràctiques, però encara no has vist cap oferta interessant i penses que amb la crisi actual no ho podràs fer? No quedis mans aplegades! Tens una altra opció: crear una autocandidatura! 

competències

Si alguna cosa caracteritza el mercat laboral actual és el canvi. Temps enrere hi podia haver certs sectors i ocupacions que es mantenien estables, però ara veiem que varien: en surten de nous i els més antics s'actualitzen o, fins i tot, desapareixen.  

blog_conferencia

El món laboral està en creixement i evolució constants, i hi ha moltes empreses que s'han vist obligades a canviar els mètodes de selecció de personal, com ara, les entrevistes. La majoria han passat a fer-se per videoconferència i sorgeixen molts els dubtes a l'hora de preparar-les: com m’he de comportar?, com m’he de vestir?, he de tenir en compte algun aspecte en especial?  

suc

El passat octubre més de setanta estudiants donats d'alta al DOIP iniciaren la seva primera experiència a una empresa. Fer pràctiques és una de les millors maneres d'aconseguir una primera vivència en el món laboral i acabar els estudis amb un valor afegit.