OTRI Notícies juny de 2018

convocatoria

Convocatòria d'ajuts per a PIME i agrupacions sense ànim de lucre que facin activitats de recerca, desenvolupament tecnològic o innovació per dur a terme en matèria de transferència de coneixement i activitats innovadores

explorer2018

‘Clothest', una startup que vol revolucionar les tendències del consum de la moda, ha estat escollida com la millor idea de l'Explorer UIB Palma Space. El seu creador, Pere Joan Llofriu, ha obtingut una plaça per viatjar a Silicon Valley junt amb els 52 millors joves emprenedors de la V edició d’aquesta iniciativa impulsada per Banc Santander.

Jornada CDTI

Una de les principals fites de la comunitat científica universitària és la transferència dels resultats obtinguts a la societat. Per això, és imprescindible establir relacions i sinergies amb el teixit empresarial del nostre entorn.

Mind the Gap

Amb l'objectiu d'impulsar nous projectes empresarials basats en la tecnologia i el coneixement i per tal de generar desenvolupament social i econòmic, la Fundació Botín obre novament la convocatòria Mind the Gap. L'àmbit al qual es dirigeix engloba totes les ciències de la vida: la biomedicina, la biotecnologia, la bioenginyeria, la bioinformàtica, etc.

Premis Cercle

El Cercle d'Economia de Mallorca llança els Premis Cercle 2018 a l'impuls de les idees innovadores per a la millora de la societat i per contribuir al progrés i al benestar social. Aquests guardons cerquen reconèixer l’esforç de les iniciatives emprenedores de la nostra comunitat i donar-hi suport.

ferreret

El passat 19 d'abril a Universitat de les Illes Balears (UIB) i l'empresa Ferrer Hotels presentaren l'edició del llibre 'El ferreret', una obra escrita pel doctor Samuel Pinya, investigador del grup d'Ecologia Interdisciplinària de la UIB. A l'acte hi participaren el doctor Antoni Martínez, professor emèrit del Departament de Biologia de la UIB; la senyora Claudia Castaño, de Ferrer Hotels; i el senyor Lleonard Muntaner, editor.

bombilla

Un dels principals desafiaments als quals s'han d'enfrontar el personal investigador i els grups de recerca de la Universitat és trobar finançament per aconseguir resultats i tecnologies transferibles a la societat.

enovam

La Fundació Universitat-Empresa de les Illes Balears (FUEIB), amb la col·laboració d'ENOVAM, convoca la beca de gestió i optimització energètica (beca ENOVAM), amb la finalitat de contribuir a l'excel·lència en la formació de joves, dotar-los d'un alt grau de qualificació, apostar pel seu talent, i enfocar la seva carrera professional cap al sector energètic.

solicitud1

L'Oficina Espanyola de Patents i Marques (OEPM) ha publicat al BOE la resolució per la qual es convoquen subvencions per al foment de patents i models d’utilitat a Espanya i a l’exterior. En aquesta convocatòria no s’inclouen els registres de marques.