innova-uib-pimes-cat

 

 Un programa que uneix a la UIB i les PIMES

Una iniciativa per la transició a l'economia del coneixement

 

El vicerectorat d'Innovació i Transformació Digital de la Universitat de les Illes Balears, amb el suport de l'Oficina de Transferència de Resultats d'Investigació (OTRI), impulsen el Programa de Suport a la Innovació i a la Transferència del Coneixement. 

La Universitat de les Illes Balears (UIB) ha d'accelerar el seu paper com a motor en la transició cap a una autèntica economia basada en el coneixement de la nostra comunitat i, per tant, hauria de ser al nucli de qualsevol ecosistema innovador, facilitant el procés de descobriment emprenedor. Amb aquest objectiu es planteja una INNOVA UIB·PIMES, que es divideix en dos espais. L'espai Valida, enfocat al personal docent investigador (PDI) i al personal d'administració i serveis (PAS) de la UIB; i l'espai Accelera, per a petites i mitjanes empreses de les Illes Balears

A més dels espais Valida i Accelera, el programa de suport a la Innovació i la Transferència del Coneixement també compta amb activitats comunes per a PIMES i investigadors, amb la finalitat d'oferir propostes de formació i espais on generar sinergies universitat-empresa.

Organitzat per

Amb el suport de