Empreses Notícies juny de 2018

convocatoria

Convocatòria d'ajuts per a PIME i agrupacions sense ànim de lucre que facin activitats de recerca, desenvolupament tecnològic o innovació per dur a terme en matèria de transferència de coneixement i activitats innovadores

explorer2018

‘Clothest', una startup que vol revolucionar les tendències del consum de la moda, ha estat escollida com la millor idea de l'Explorer UIB Palma Space. El seu creador, Pere Joan Llofriu, ha obtingut una plaça per viatjar a Silicon Valley junt amb els 52 millors joves emprenedors de la V edició d’aquesta iniciativa impulsada per Banc Santander.

Jornada CDTI

Una de les principals fites de la comunitat científica universitària és la transferència dels resultats obtinguts a la societat. Per això, és imprescindible establir relacions i sinergies amb el teixit empresarial del nostre entorn.

astilleros

La ciutat de Palma ha acollit avui matí la presentació del postgrau d'Especialista Universitari en Indústria Nàutica: Enginyeria, Projectes i Reparació, que s'oferirà per primera vegada durant el curs acadèmic 2018-19.

noticia-app

CampusEsport estrenà ahir una nova pàgina web responsive, més moderna i accessible amb la finalitat d'oferir uns continguts actualitzats i més adequats a la comunitat universitària i als usuaris de les instal·lacions esportives de la Universitat de les Illes Balears (UIB).

enovam

La Fundació Universitat-Empresa de les Illes Balears (FUEIB), amb la col·laboració d'ENOVAM, convoca la beca de gestió i optimització energètica (beca ENOVAM), amb la finalitat de contribuir a l'excel·lència en la formació de joves, dotar-los d'un alt grau de qualificació, apostar pel seu talent, i enfocar la seva carrera professional cap al sector energètic.