Empreses Notícies novembre de 2019

Jornada Tutors Tutores Empresa

La figura del tutor o tutora per a estudiants que fan pràctiques a companyies és essencial per garantir la qualitat de la formació. És per això que el Departament d'Orientació i Inserció Professional (DOIP) s'ha organitzat una jornada que es durà a terme dia 28 de novembre per fomentar la capacitat dels tutors d’empresa a l’hora de planificar i realitzar aquest aprenentatge.

sampol doip

La vicerectora d'Estudiants, doctora Rosa Isabel Rodríguez, i el senyor Gabriel Sampol, en representació de l'empresa Sampol Ingeniería y Obras, SA, han signat un conveni per dur a terme pràctiques acadèmiques curriculars i extracurriculars externes d'estudiants de grau i de postgrau de títols oficials i propis de la Universitat.

bancamarch

Dia 7 de novembre tindrà lloc a la Cambra de Comerç de Mallorca la XII Jornada de la Càtedra Banca March, que enguany se centra en les empreses familiars capdavanteres del sector, entre les quals destaca el Grupo Jorge, una referència nacional i internacional en les activitats ramaderes càrniques porcines i de l'energia renovable.