Empreses Notícies febrer de 2018

fòrum

La UIB esdevindrà un espai de trobada entre les empreses i universitaris gràcies al 12è Fòrum de l'Ocupació, que tindrà lloc el dia 7 de març de 2018, a l'edifici Gaspar Melchor de Jovellanos (campus UIB). L'organització ha concentrat totes les activitats previstes en un sol dia per donar suport a la mobilització feminista del 8 de març. 

csuit

El rector de la Universitat de les Illes Balears, doctor Llorenç Huguet, i el president de Santander Universidades del Banc Santander, senyor Matías Rodríguez Inciarte, han signat un conveni de col·laboració entre ambdues institucions per fer possibles diferents projectes acadèmics, culturals, tecnològics i institucionals.

foto brokerage

De l'11 al 14 de març de 2018, la ciutat de Palma acollirà la segona edició del t-Forum: el congrés internacional sobre turisme intel·ligent coorganitzat per la UIB.

DADES I XIFRES

Un total de 853 estudiants de la Universitat de les Illes Balears (UIB) han fet pràctiques en empreses i entitats a través del Departament d'Orientació i Inserció Professional (DOIP) de la Fundació Universitat-Empresa de les Illes Balears.

CAMBRA DOIP

El pròxim divendres, 16 de febrer, la Cambra de Comerç de Mallorca i el Departament d'Orientació i Inserció Professional (DOIP) de la Universitat de les Illes Balears (UIB) mantindran una trobada per presentar la 7a edició del programa de Pràctiques Professionals Santander-CRUE-CEPYME.

caeb uib

El pròxim 8 de febrer la seu de la Confederació d'Associacions Empresarials de Balears (CAEB) acollirà una presentació sobre el Programa de Pràctiques Professionals Santander-CRUE-CEPYME, iniciativa col·laborativa que pretén potenciar el talent universitari mitjançant la cooperació Universitat-Empresa.