Empreses Notícies febrer de 2017

rector-caeb

Amb el títol «Accedeix al talent de la UIB gràcies als estudiants en pràctiques» la Confederació d'Associacions Empresarials de les Balears (CAEB) celebrà una sessió informativa sobre les pràctiques extracurriculars d'estudiants de la Universitat de les Illes Balears (UIB).

pyme

El passat vuit de febrer va finalitzar el termini de presentació de propostes a la convocatòria d'ajuts per a activitats de R+D+I de petites i mitjanes empreses (PIME) i agrupacions sense ànim de lucre, impulsada per la Conselleria d'Innovació, Recerca i Turisme.

doctorals

La Universitat de les Illes Balears (UIB) acull les V Jornades Doctorals del Grup G-9 d'Universitats, unes trobades que tenen lloc a l'Hotel Occidental Playa de Palma durant els dies 9 i 10 de febrer per enaltir el grau de doctor davant l'entorn empresarial i la societat.

ciberseguretat

Demà dijous, 2 de febrer, a les 19.00 hores, a l'aula de graus de l'edifici Antoni Maria Alcover i Sureda (campus UIB), se celebrarà la conferència 'Hacking Ètic, història i introducció a vectors d’atac', una xerrada gratuïta impulsada per UIBTalent Formació Avançada i l’empresa Andubay.

pisarra

L'objectiu de la convocatòria és el foment d'actuacions en matèria de transferència de coneixements dins de l'àmbit de la biotecnologia i de les ciències de la vida, a través d'acords de llicència o de creació de spin-off.