Empreses Notícies maig de 2023

balearic marine cluster

La Universitat de les Illes Balears ha acollit el dijous, 25 de maig, la jornada Agrupació Empresarial Innovadora, organitzada pel Balearic Marine Cluster, que s'ha fet a Son Lledó.

Catedral

Organitzat per la UIB i l'Asociación para el Estudio del Derecho Universitario (AEDUN), que se celebrarà els dies 24, 25 i 26 de maig de 2023 en l'edifici Gaspar Melchor de Jovellanos del campus universitari, encontre d'una llarga trajectòria, la primera edició del qual va ser l’any 1991 a la Universitat d’Oviedo.

Met-med

Del 22 al 24 de maig de 2023, es durà a terme a la Sala Quadrivium de Gènova (Itàlia), la 9a edició de la Conferència Internacional sobre Meteorologia i Climatologia del Mediterrani (MetMed).

iboost

La UIB i el Govern de les Illes Balears duran a terme un programa d'emprenedoria i acceleració d'empreses per a joves universitaris que es desenvoluparà fins al 2025 en tres fases d’actuació: la identificació d’emprenedors potencials; la mentorització i formació especialitzada; i l’acompanyament, incubació i acceleració d’empreses.