Universitaris Notícies Red Eléctrica de España

img dades xifres 2019

L'Oficina de Transferència de Resultats d'Investigació (OTRI) i Projectes, que depèn de la Fundació Universitat-Empresa, té l'objectiu de dinamitzar les relacions entre la Universitat, les empreses i altres agents socioeconòmics. Anualment publica el document ‘Dades i Xifres’ per reflectir tota la tasca desenvolupada durant l’any anterior.

biobal

La Universitat de les Illes Balears, a través del grup de recerca d'Ecologia Interdisciplinària, i Red Eléctrica de España han desenvolupat BIOBAL, una plataforma digital dedicada a la biodiversitat i al turisme de naturalesa.

ree

El Rector de la Universitat de les Illes Balears, doctor Llorenç Huguet, i el delegat regional de Red Eléctrica de España a les Balears, senyor Eduardo Maynau, han signat un conveni pel qual la companyia patrocinarà les VII Jornades de Medi Ambient de les Illes Balears, que, organitzades per la Societat d'Història Natural de les Balears, tindran lloc a Mallorca, Eivissa i Menorca.

REE

El senyor Eduardo Maynau, delegat regional a les Balears, en representació de Red Eléctrica de España, i el Rector de la Universitat de les Illes Balears, Llorenç Huguet, han signat avui un conveni pel qual la companyia col·laborarà en els actes institucionals associats a la celebració del desè aniversari de l'Institut de Física Interdisciplinària i Sistemes Complexos (IFISC), que té lloc aquest any.