Universitaris Notícies octubre de 2017

talentic

La consultora tecnològica Informàtica El Corte Inglés (IECISA) i la Universitat de les Illes Balears (UIB) lliuraren el passat divendres els guardons de la segona edició dels Premis TalenTIC d'IECI a la innovació TIC per a treballs de fi de grau (TFG) i treballs de fi de màster (TFM) dirigits a l'aplicació d'una innovació TIC.

Dual_inici curs

S'ha inaugurat a l'edifici Sa Riera el curs de Formació Dual en informàtica i comunicacions, impulsat per l'Associació Balear d'Empreses GSBIT i la Fundació Universitat-Empresa (FUEIB), amb la col·laboració del Servei d'Ocupació de les Illes Balears (SOIB) i el Servei Públic d'Ocupació Estatal (SEPE).

lliga debatr

Parlar bé i expressar-se adequadament és molt important per a la vida professional i per a les relacions socials. I si en alguns casos és com un do natural, en altres requereix un entrenament conscient per assolir el millor nivell de comunicació possible.

residencia

Els pròxims 20 i 21 d'octubre tindrà lloc a Ciutadella la quarta edició de la Fira d'Ensenyaments Superiors, un esdeveniment organitzat per l'Ajuntament de Ciutadella dirigit als estudiants que en pròximes dates han de triar els seus estudis superiors.

formació cambra mallorca

La Cambra de Comerç de Mallorca organitza una formació gratuïta de 125 hores pels inscrits a Garantia Juvenil, activitat que compta amb el suport del Departament d'Orientació i Inserció Professional (DOIP) i el Fons Social Europeu (FSE).

qualificats

L'edifici Arxiduc Lluis Salvador va acollir ahir la presentació del programa SOIB JOVE-Qualificats del Sector Públic, acte presidit per la presidenta del Govern de les Illes Balears. A l'acte també hi assistiren el vicepresident i conseller d'Innovació, Recerca i Turisme, el conseller de Treball, Comerç i Indústria, el rector de la Universitat de les Illes Balears i el director de la FUEIB.

doip

Dia 11 d'octubre el DOIP es traslladarà a les seus universitàries de Menorca i Eivissa amb la finalitat de donar a conèixer els seus serveis a universitaris i empreses. A ambdues illes s'hi celebraran unes sessions pràctiques, en què s’explicaran tots els serveis que s’ofereixen als universitaris, i unes presentacions sobre el programa de pràctiques en empreses i la intermediació laboral, destinades a les empreses.

ciberplus

El dimecres 18 d'octubre, de les 16 a les 20 hores, a l'edifici Gaspar Melchor de Jovellanos (campus de la UIB), se celebrarà el taller CIBERPLUS «Innovació social: detecta, crea i genera», una activitat gratuïta dirigida a tota la comunitat universitària interessada per generar impacte i canvi social.