Universitaris Notícies setembre de 2018

jornades-doip

El Departament d'Orientació i Inserció Professional (DOIP) de la Fundació Universitat-Empresa de les Illes Balears (FUEIB) impulsa unes jornades de trobada amb universitaris, entitats i empreses de les Illes amb la finalitat de donar a conèixer els seu nou servei d'orientació laboral que s'oferirà com a centre col·laborador del Servei d'Ocupació de les Illes Balears (SOIB).

enovam

La Fundació Universitat-Empresa de les Illes Balears (FUEIB), amb la col·laboració d'ENOVAM, manté oberta la convocatoria de la beca de gestió i optimització energètica fins el pròxim divendres, 28 de setembre. El termini per presentar candidatures expira a les 14 hores.

tardor-uib-congres

A UIBCongrés, l'oficina de la Fundació Universitat Empresa de les Illes Balears (FUEIB) especialitzada en la gestió d'esdeveniments científics, les tonalitats roges i daurades de la tardor es tenyeixen del color de la ciència.

pimes

La internacionalització de l'empresa és una aposta estratègica de cara a consolidar i fer créixer l'activitat econòmica, i generar ocupació a les Illes Balears.

talentic

La Universitat de les Illes Balears (UIB) i la consultora tecnològica Informàtica El Corte Inglés (IECISA), convoquen els III Premis IECI a la Innovació TIC (TalenTic) per a treballs de fi de grau (TFG) i treballs de fi de màster (TFM) adreçats a la innovació aplicada a les tecnologies de la informació i les comunicacions (TIC).